Sonja lansează o piesă despre relațiile toxice, intitulată ”Runaway”

Victoria Răileanu (Micki din serialul VLAD, PRO TV): ”Mi-e frică de ultima zi de filmare, dar cumva, de-abia o aștept!”

Podcastul ”Cu inima la vedere”, realizat de Amalia Enache și HHC, e disponibil pe VOYO, cu 7 zile înainte de lansare

Sonja lansează piesa “Runaway“, o piesă în limba engleză cu un mesaj puternic, despre relațiile toxice, de care o leagă experiențele personale.

Melodia este una pop cu influențe dance, iar producția piesei  a fost făcută de Mark Azekko în studiourile DeMoga Music. Piesa a prins repede avânt și pe platformele de socializare, mai ales pe platforma TikTok.

Personajele principale ale clipului sunt Sonja și Tong Antonio Pearl. Dragostea ei este descrisă de elementul focului, iar a lui de apă, deși diferiți amândoi coexistă unul în lumea celuilalt.

SONJA Runaway

Pentru Sonja, piesa are o semnificație aparte, ea însăși contribuind la scrierea versurilor, simțind și trăind ceea ce a transmis.

“Doresc să mă implic în toate planurile muzicale, să-mi transmit sentimentele și trăirile în așa fel încât oamenii să se regăsească în muzica mea. Cred în autenticitatea momentelor și în expresivitatea vulnerabilității. Cu toții am trecut la un moment dat printr-o relație toxică  și într-un final am reușit sã ieșim, cam despre asta este noua piesă, despre pasărea Phoenix din noi.”

SONJA Runaway

Sonja este o prezența nouă, cu un timbru vocal aparte, un newcommer fresh la deja a 4  a piesă lansată. Ea a participat în cadrul talent show-urilor, “The Voice Holland”și X-Factor România.

Prima ei piesă, ”Temperatura”, a fost o colaborare cu Andrei Vitan, Raluka și Ana Baniciu, iar celelalte  două piese, “Indigo” și “Panama”, au fost realizate în colaborare cu Global Records. Piesele ei au captat atenția publicului și au strâns mii de vizualizări.

Producția video ”Runaway” a fost creată de Division26group și Alib Production.

 

Foto: PR

Related Posts