Editor Alistmagazine.ro ∙ December 3, 2021 ∙ 9 min read

Am invitat-o pe actrița Monica Bîrlădeanu (născută în zodia Săgetător) să ne prezinte în propria sa manieră horoscopul pentru luna decembrie a acestui an. Așadar, iată ce ne rezervă astrele pentru această lună!

 

Berbec

Foarte importante devin pentru tine relațiile cu strainatatea. Pot apărea posibilități noi de a călători departe de casă, fie la studii, la muncă, fie în scop turisitc. Este o perioadă bună pentru a-ți reorganiza felul în care gândești și întreaga filozofie despre lume și viață. Orientează-ți eforturile către domenii de studiu noi, care să îți lărgească cunoașterea și să îți îmbogățească sufletul. Până pe 19 Decembrie, relațiile cu șefii sunt bune, de aceea profită. După această dată se vor relua dispute socio-profesionale mai vechi care rămăseseră undeva în umbră. Poziția socială și imaginea ta în ochii lumii pot avea de suferit, de aceea fii prudent. Relațiile cu anturajul apropiat vor cunoaște turnuri la jumătatea lunii. Schimbări socio-profesionale de anvergură.

Taur

Accentele lunii Decembrie se află pe capitolul financiar. Este vorba despre deschiderea unor etape noi de câștig prin alții. La nivelul câștigurilor din munca desfășurată la serviciu, o etapă se închide. Fie se modifică condițiile de muncă, activitatea profesională și de aici apar consecințe salariale neplăcute, fie te decizi să-ți schimbi locul de muncă. Câștigul și susținerea materială care ți se propun din partea altora sunt pe o perioadă scurtă, de aceea fii prudent. Relațiile colegiale și cele cu șefii sunt dinamice până pe 29 Decembrie. Îndeplinește-ți sarcinile de lucru pe îndelete, bazându-te mai mult pe forțele tale. Provocările colegilor vor fi frecvente. A doua parte a lunii îți aduce reluarea unor activități legate de străinătate sau de studii pe termen lung.

Gemeni

Relațiile cu ceilalți sunt importante pentru tine în această lună. În primele două săptămâni se vor contura parteneriate noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Minunat este că îți vei schimba felul în care te raportezi la ceilalți, reușind să valorifici aspectele pozivite din fiecare persoană întâlnită. Negocierile profesionale, stabilirea termenilor în cazul parteneriatelor profesionale sunt favorabile până în preajma datei de 21 Decembrie. După această dată accentul vieții cotidiene va fi pe banii și bunurile pe care le ai în comun cu alții. Vor apărea noutăți prin deschid variante noi de câștig de la și prin alții. După 19 Decembrie s-ar putea să fii nevoit să achiți taxe, facturi restante sau să cheltuiești ceva mai mulți bani pe mofturile partenerului de viață.

Rac

Chiar dacă vin sărbătorile de iarnă, pentru tine vine și multă muncă la serviciu. De fapt se vor petrece lucruri deosebite în sfera muncii, cum ar fi activități profesionale noi, discuții fructuoase cu colegii, iar șefii își vor întoarce privirile admirative și către tine. Se deschide o etapă profesională nouă, dar care ascunde și ceva neplăceri. Pe de altă parte, datorită elanului și eforturilor depuse la serviciu, sănătatea ta poate avea de suferit. Controlează-ți alimentația și odihna. Relațiile parteneriale se vor reconfigura în a doua parte a lunii. Pot reveni în preajma ta parteneri din trecut sau informații deosebite despre aceștia. În orice caz, ține-ți firea și nu te lăsa copleșit de emoții și subiectivism.

Leu

Se anunță o lună cu distracții și tumult sentimental. Îți poți găsi persoana iubită mult visată sau dacă deja ești angrenat într-o relație mai veche, cu siguranță aceasta se va desfășura de acum încolo pe alte coordonate favorabile amândurora. Există și varianta să te desprinzi de un partener sentimental care nu te mai inspiră, dar și acest lucru îți este benefic pentru că te deschide către alte personaje mult mai interesante. Fie îți faci planuri legate de copii, de a-i avea sau de a petrece mai mult timp cu ei. Creativitatea fiind-ți accentuată ai putea să te ocupi de pregătirea sărbătorilor de iarnă pentru toți cei dragi. La serviciu se întrezăresc conflicte mai ales în a doua parte a lunii. Chiar dacă este vacanță fii prudent și atent la tot ce se petrece în sfera profesională.

Fecioara

Un nou capitol se deschide în relațiile familiale, dar și legat de spațiul în care locuiești. Se pare că toate gândurile și eforturile tale se vor îndrepta către înfrumusețarea casei și îmbunătățirea condițiilor de locuit. Membrii familiei te susțin, atât din punct de vedere material, cât și sufletește. Pe de altă parte, o etapă profesională se va închide, fie prin faptul că decizi să-ți găsești alt domeniu de muncă, fie că pur și simplu îți schimbi atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Relațiile sentimentale îți vor da bătăi de cap. Fii prudent și atent la doleanțele celor dragi, însă evită să cazi în capcana sentimentalismului nefondat. Copiii vor fi o altă sursă de tensiuni. Se conturează cheltuieli majore.

Balanta

Relațiile cu neamurile și cu prietenii apropiați se vor îmbunătăți, începând cu această lună. Sunt momente favorabile de a te întâlni cu cei dragi, de a schimba informații de larg interes și de a călători. Sufletul îți va fi animat de ambianța de sărbătoare a sezonului rece, dar și de faptul că ceilalți te doresc în preajma lor. Există și animozități ascunse ce vor ieși la iveală în timp. De asemenea, este posibil să devii foarte recalcitrant în relațiile cu ceilalți, aspect care îți poate strica definitiv relații bune. Relațiile familiale cunosc o turnură importantă începând cu 19 Decembrie. Se vor relua discuții pe teme comune, mai vechi. Pe undeva este o diferență majoră de mentalitate între tine și membrii familiei, iar de aici discuțiile contradictorii vor fi frecvente.

Scorpion

Multa agitație în sfera financiară. Se pare că ți se vor îmbunătăți veniturile din munca proprie. Este sezonul sărbătorilor și de aici tentația de a cheltui va fi accentuată. Temperează-ți elanul și cheltuiește doar strictul necesar. Este adevărat că ai promisiuni de câștig pe termen lung, însă sunt doar promisiuni. Mirajul banilor și al laudelor celor din jur te poate duce către a munci într-un domeniu profesional nepotrivit ție. Relațiile cu neamurile și cu prietenii apropiați se vor reconfigura începând cu 19 Decembrie. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți vor aduce informații noi, care te vor ajuta să lucrezi la modelarea propriei gândiri. Sănătatea se va îmbunătăți vizibil, dar nu forța nota.

Sagetator

Primele zile ale lunii sunt sărbători speciale pentru tine, deoarece contextul astral îți favorizează idei strălucite și puterea de a rezolva treburi restante. Sunt momente favorabile pentru a demara planuri noi de viitor și de a-ți revizui relațiile și situațiile în care ești implicat. Evită eforturile inutile și orientează-ți energia vitală numai spre treburile tale. Ești tentat să te implici în treburile altora, dar nu se recomandă. A doua parte a lunii îți aduce noutăți la capitolul financiar. Pe de o parte, primești bani din munca proprie, dar pe de altă parte, așa cum îi primești așa se și duc pe te miri ce. De reținut că după 19 Decembrie se pot ivi cheltuieli neașteptate pentru sănătate sau pentru restanțele la facturi și taxe. Prudență la acte, documente, cheltuieli!

Capricorn

În prima parte a lunii ești retras și cufundat în gândurile tale. Conflictele ascunse din sfera profesională sunt frecvente și greu de înțeles. Însă, a doua parte a lunii îți va scoate la iveală totul și astfel te vei putea decide pe mai departe. Este nevoie să abordezi altfel munca și relațiile care derivă de aici, pentru că cele petrecute până acum ți-au adus multe neplăceri. Discuțiile de taină cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri îți vor oferi lămuriri importante. Pe de altă parte, fii mai atent cu sănătatea întregului organism. Alcătuiește-ți un program de viață în care odihna, plimbările în aer liber, dieta de sezon sau masajele să ocupe locuri principale. Din 19 Decembrie vei fi tentat să te răzvrătești împotriva tuturor.

Varsator

Ești orientat către prieteni și protectori, mai ales în prima parte a lunii. Se pare că vor veni în preajma ta alți oameni, care chiar te vor sprijini în proiectele tale de viitor. Există riscul să confunzi relațiile de prietenie cu cele sentimentale. Trasează o linie imaginară între aceste capitole ale vieții și ține cont de ea, pentru că altfel riști să amesteci lucrurile și să ratezi totul. A doua parte a lunii îți aduce o mare dorință de interiorizare. Poate și faptul că este sfârșitul anului calendaristic îți orientează gândurile către un bilanț al celor petrecute până acum și asta ai nevoie să o faci în liniște, departe de ochii și urechile celorlalți. Controlează-ți stările interioare, alungă gândurile neplăcute și stai în preajma oamenilor în care ai încredere.

Pesti

Se conturează o lună cu multe evenimente sociale, dar și cu noutăți la capitolul profesional. Este posibil să primești sarcini noi la serviciu, o funcție de răspundere plus aprecierile șefilor. Cei dragi nu prea privesc cu ochi buni ascensiunea ta socio-profesională și astfel să existe ceva tensiuni de sărbători între voi. Tumultul de la serviciu îți reduce timpul petrecut acasă și cel alocat pentru nevoile membrilor familiei. Găsește un echilibru între viața socială și cea particulară, pentru că mirajul poziției sociale înalte va dispărea curând, lăsând urme greu de remediat. Relațiile cu prietenii sunt accentuate mai ales în a doua parte a lunii. Revin din trecut persoane și situații comune cu acestea legate de proiecte socio-profesionale.

Horoscop realizat de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Tipsuri de beauty de la Valentina Keiko #NewYearSkinResolution (VIDEO)

Valentina Keiko ne spune care sunt trucurile ei atunci când vine vorba de frumusețea și sănătatea tenului și…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Tipsuri de beauty de la Alexia Eram #NewYearSkinResolution (VIDEO)

Alexia Eram ne spune care sunt trucurile ei atunci când vine vorba de frumusețea și sănătatea tenului și…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business  – Raiffeisen Bank (VIDEO)

Raiffeisen Bank a lansat primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat o serată specială la Le Chateau,…

Trend Challenge – Cele mai cool ținute de ski de la 4F

YOU FALL. YOU STAND. YOU WALK. YOU SMILE În sezonul toamnă-iarnă, brandul 4F susține activitatea fizică fără limite!…

Tipsuri de beauty de la Ana Petcu #NewYearSkinResolution (VIDEO)

Ana Petcu, unul dintre cei mai în vogă influenceri de la noi, vine să ne spună care sunt trucurile…

L’Oréal Paris lansează în România programul Stand Up împotriva hărțuirii stradale, iar echipa Alist Magazine se alătură acestei inițiative

L’Oréal Paris lansează în România programul Stand Up împotriva hărțuirii stradale, o inițiativă cu o implicare socială de amploare…

Despre frumusețe și acceptare cu Vlad Macovei și psihoterapeutul Raluca Anton #Vichy

Influencerul Vlad Macovei ne vorbește despre frumusețe și acceptare, despre skin shaming, dar și despre cum ne raportăm…

În cadrul noii ediții #GataDeBusiness, Andreea Esca te invită să descoperi o nouă viziune a ceea ce înseamnă „o poveste de succes”, cea a lui Oleg Andrișan, owner Scaleit

Cel de-al unsprezecelea episod al emisiunii #GataDeBusiness, realizată de Raiffeisen Bank și moderată de Andreea Esca, aduce o…

Despre frumusețe și acceptare cu Alexandra Gavrilă și psihoterapeutul Raluca Anton #Vichy

Alexandra Gavrilă, influencer și om de radio, ne vorbește despre frumusețe și acceptare, despre skin shaming, dar și…