Monica Cismaru ∙ June 27, 2023 ∙ 3 min read

Redacția A List Magazine a fost încântată să asiste la inaugurarea celui de-al doilea magazin Primark din România, deschis în AFI Cotroceni și să descopere noua colecție de vară – colorată, extrem de versatilă și care propune un stil inspirat din specificul Marocului. Cromatica imprimeurilor paisley, croielile boho sau broderiile fine, definesc ținute lejere, ideale pentru toată familia.


Redactorul A List Magazine, Monica Cismaru, și Ștefan Bucur, Video Editor, au încercat mai multe ținute pentru diferite ocazii, inclusiv pentru mult așteptata vacanță.


Culorile vibrante, materiale răcoroase, croielile lejere și accesoriile must-have au făcut alegerile și mai dificile. Și ca să fie challenge până la capăt, pentru una dintre ținute, Monica s-a lăsat pe mâna lui Ștefan, iar Ștefan a devenit stilistul personal al Monicăi. N-a fost ușor, însă la final alegerile s-au dovenit inspirate
pentru fiecare în parte!

primark afi cotroceni


Sperăm să vă inspirăm și pe voi cu propunerile noastre de ținute de vară și vă dorim un concediu cu personalitate și, de ce nu, cu o garderobă nou-nouță de la Primark!


Pe lângă colecția de vară, de neratat sunt și celelalte produse din gama de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii, articole pentru casă, beauty și accesorii, care aduc formula unică Primark, cu cele mai noi tendințe și articole esențiale la prețuri avantajoase.

Bine de știut! Multe haine poartă eticheta Primark Cares, un brand în plină expansiune, care reprezintă angajamentul Primark pentru produse sustenabile, pe care toată lumea să și le poată permite. Primark, retailerul internațional de modă, a deschis cel de-al doilea magazin din România, în AFI Cotroceni București. Magazinul este dispus pe un singur etaj și are o suprafață de 3200 de metri pătrați. Deschiderea are loc la doar șase luni de la intrare pe piața din România a brandului și de la deschiderea primului magazin în ParkLake Shopping Center București.

primark afi cotroceni


Cel mai recent Raport de Sustenabilitate și Etică demonstrează progresul Primark în ceea ce privește angajamentele asumate în strategia de sustenabilitate. Deja jumătate din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclate sau care provin din surse sustenabile, iar până în 2030, obiectivul setat este de 100%.


Primark a lansat prima sa gamă de produse concepute și realizate în așa fel încât să poată fi revalorificate sau reciclate. Clienții pot cumpăra noua colecție de produse circulare, concepută conform noului standard de produse circulare al Primark, care se bazează pe principiile stabilite de către Fundația Ellen MacArthur.

Related Posts

Cum a fost la petrecerea A List Magazine- Lansarea ediției de toamnă – No 28 (VIDEO)

Lansarea numărului 28 al revistei distribuite gratuit A List Magazine a avut loc într-o zi de toamnă ca…

Alist Designers boutique: Întâmpină toamna cu o nouă selecție de creatori români (VIDEO)

Întâmpină magia toamnei prin creațiile noilor designeri care ni se alătură pentru toată luna septembrie în spațiul bine…

Nimic nu se compară cu un mic dejun din produse proaspete, savurat în compania colegilor #ALIST Girls

O parte din echipa Alist Girls s-a reunit pentru a lua micul dejun împreună și pentru a afla…

SNOB., Irina Akkaya și Maam With Love, la Alist Designers Boutique din București Mall

SNOB., Irina Akkaya și Maam With Love, noii designeri români de la Alist Designers Boutique, din București Mall…

Anca Dinicu prezintă casa Mariei Popovici în noul episod Case pe Case by Storia.ro

Vedetele au făcut schimb de case la inițiativa Storia.ro, platforma de imobiliare lansată de OLX, și avem ocazia să o…

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel, ne prezintă gama Metal Detox

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel, ne prezintă în interviul de față gama Metal Detox, dedicată îngrijirii părului înainte…

În culisele shootingului de copertă A List Magazine nr. 27, ediția de vară 2023

Vara înseamnă pentru noi multă apă, culoare cât cuprinde, muzică numai bună de dans și… multă, multă distracție….

Andree Esca- Un altfel de interviu cu Nostalgia (VIDEO)

Imposibil să nu te fi întrebat cineva dacă ți-ai luat bilete la Nostalgia. Sau să nu fi venit…

Keeping Up with Alist. Cum a fost la lansarea numărului 27 al revistei (VIDEO)

O mulțime de prieteni ai revistei, vedete, influenceri și clienți au fost alături de noi la lansarea numărului…

Irina Rimes și-a lansat noua piesă, intitulată ”Gelos”, într-un mod inedit

Irina Rimes și HUAWEI își unesc forțele pentru a redefini performanța Irina Rimes, cântăreața și compozitoarea de peste…