Știm cu toții că hidratarea este un pas esențial în orice rutină de îngrijire a pielii. Dar cum facem acest lucru? Ce produse folosim? Ce ingrediente oferă cea mai bună hidratare? Ne răspunde astăzi, în video-ul de mai sus, Dr. Anca Răducan, Medic primar dermatologie.

Gama Minéral 89 Booster de la Vichy este soluția completă de hidratare zilnică.

Minéral 89 – Gel Booster zilnic

Conține 89% apă vulcanică Vichy, acid hialuronic – care hidratează, reumple, fortifiază. Imediat, pielea este mai netedă și are un aspect mai sănătos. După o lună, tenul este mai luminos, mai tonifiat, iar pielea radiază și are un aspect plin.

Când și cum utilizăm Minéral 89?

• ca produs unic de îngrijire a tenului

• ca prim pas în rutina de îngrijire a tenului

• înainte de aplicarea fondului de ten

• după expunerea la soare.

Minéral 89 Probiotic Fractions

Serum regenerator și reparator

Fracții probiotice dezvoltate în apă vulcanică Vichy + Niacinamidă – accelerează regenerarea pielii, repară funcția de barieră fizică a pielii, regenerează apărarea naturală a pileii. Potrivit pentru tenul expus la stres acut, cauzat de factorii interni și externi ai expozomului.

Minéral 89 Eyes

Gel-contur ochi

Formulat cu 89% Apă termală mineralizantă Vichy, Acid hialuronic de origine naturală și cafeină pură, Minéral 89 Eyes este doza ta de forță pentru o privire plină de luminozitate. Minéral 89 Eyes fortifiază funcția de barieră naturală a pielii din zona ochilor, netezește liniile fine cu o hidratare de 24 de ore și reduce apariția cearcănelor pentru o privire fară semne de oboseală.

Produse hipoalergenice, fără parfum și fără alcool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts