Monica Cismaru ∙ July 7, 2023 ∙ 2 min read

Vedetele au făcut schimb de case la inițiativa Storia.ro, platforma de imobiliare lansată de OLX, și avem ocazia să o vedem pe Anca Dinicu în ipostaza de gazdă în casa Mariei Popovici, în cadrul noului episod Case pe Case By Storia.ro.

Dacă ți-a plăcut felul în care Anca Dinicu și-a îndeplinit rolul de gazdă în casa prietenei sale, îi poți acorda un calificativ pe Case pe Case By Storia.ro.

Anca Dinicu intră în rolul de gazdă pentru casa prietenei ei, Maria Popovici, stand-up comedian.

Maria Popovici locuiește într-un apartament cochet dintr-o zonă verde a Bucureștiului, unde are în apropiere unul dintre cele mai frumoase parcuri. Apartamentul se află într-un complex rezidențial liniștit, separat de agitația marilor bulevarde, și are o panoramă de invidiat de la balcon.

Apartamentul Mariei Popovici, prezentat în amănunt de Anca Dinicu, este compus din living, bucătărie, o baie de serviciu, iar la etaj, unde se ajunge pe o scară circulară, se află dormitorul, dressingul și încă o baie spațioasă.

Fiind mai mereu plecați în turnee prin țară, Maria și soțul ei, Alexandru Minculescu (Mincu), tot stand-up comedian, au preferat până recent o locuință mai mică, în care să se simtă confortabil, dar care să nu le dea prea multe bătăi de cap cu întreținerea ei. Apartamentul poartă amprenta locatarilor și „trădează” hobby-urile și pasiunile lor – biblioteca este înțesată de cărți, pereții sunt decorați cu lucrări artistice primite cadou de la prieteni și tot acolo se află și plăcile de snowboard. Canapeaua oferă o pată de culoare, la fel și pernele decorative contrastante, care te fac să te simți ca într-un adevărat cămin primitor.

Bucătăria, în ciuda faptului că este de mici dimensiuni, este folosită ori de câte ori Maria este acasă. Scara care duce la etaj poate părea intimidantă la început, dar, odată ce ai intrat în dormitorul matrimonial, te cuprinde sentimentul de relaxare – totul este confortabil, iar fiecărui colțișor i s-a găsit o utilitate. Patul domină camera, iar dressingul ascunde comorile vestimentare ale Mariei, verificate în amănunt de Anca. În zona dressingului, Maria își face fotografiile pentru Instagram, unde prezintă diverse ținute.

Urmărește proiectul Storia.ro,  Case pe Case, pentru a vedea și alte vedete cum se descurcă în rolul de gazdă pentru casele altor vedete și alege-ți preferata pe www.casepecase.storia.ro.

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…