Video – Despre știri, sport și mâncare, cu Ramona Păun

Hey, A listers!

Azi sunt la Octopus Eat Greek, unde am plăcerea să iau masa alături de Ramona Păun, de la care aflu în fiecare zi ultimele noutăți în materie de sport. Asta pentru că Ramona, pe lângă faptul că este o persoană foarte activă, prezintă știrile sportive la ProTV.

Dincolo de ecranul televizorului, Ramona este o persoană caldă și empatică, cu care aș putea să stau la povești ore în șir, să vorbim despre sport, mâncare, rețete și … mașini de cusut.

Da, ați citit bine. 🙂 Am aflat că Ramona este pasionată de croitorie și, recent, a terminat și un curs, iar ca să exerseze și-a cumpărat o mașină de cusut. Am mai aflat că Ramonei îi place să gătească și face un cheesecake absolut delicios, testat și aprobat de mulți dintre prietenii ei.
Pentru că am adus vorba de mâncare (și pentru că de calorii se ocupă, de data asta, Raluca), azi Ramona și-a comandat o porție de creveți Saganaki, cu multă brânză feta și un desert senzațional – Milhojas.

Pentru a arde caloriile, Raluca a ales mersul cu bicicleta, una dintre modalitățile de a face sport preferate ale Ramonei.

Așa cum era de așteptat, am avut și eu curiozitatea să aflu dacă Ramona e curtată de fotbaliști :). Ce mi-a răspuns ea la această întrebare? Aflați în video de mai sus!

Ne vedem luni!

Categorii Video