Victoria Beckham și-a lansat noua colecție online, în cadrul London Fashion Week

victoria beckham colectie 2021

Victoria Beckham (46 de ani) sfidează pandemia și își duce mai departe pasiunea pentru modă. Vedeta și-a lansat noua colecție de haine de primăvara-vară 2021 într-un cadru virtual, la London Fashion Week 2020, eveniment care se încheie astăzi. Chiar dacă evenimentul nu s-a mai bucurat de aceeași atmosferă glamouroasă din cauza pandemiei, Victoria a păstrat aerul festiv și i-a avut alături la prezentare pe toți membrii familiei – mai puțin pe fiul ei cel mare, Brooklyn, și pe viitoarea lui soție, Nicola Peltz.

Victoria Beckham a purtat la evenimetul de lanasare online piese din propria ei colecție, caracterizate de aceeași eleganță clasică, sofisticată cu care ne-a obișnuit – blugi evazați, cu talie înaltă și o cămață alb-crem, cu fundă neagră. Creatoarea de modă a povestit pentru publicațiile de specialitate că a cântărit mult timp în carantină felul în care își va prezenta noua colecție și, inițial, intenționa să organizeze o prezentare restrânsă, la care să ia parte doar câțiva editori de modă de al cele mai prestigioase publicații. Apoi, Victoria s-a răzgândit și a decis ca prezentarea să aibă loc doar online și să fie disponibilă oricui ar vrea s-o urmărească.

victoria beckham colectie 2021

Colecția este compusă din haine fluide, confortabile, din materiale fine, inspirate de confortul casei, iar premiera o marchează apariția jeanșilor într-una dintre colecțiile principale ale Victoriei. ”N-am ieșit din jeanșii vintage pe toată durata carantinei, colanți am purtat doar la sala de sport”, a subliniat Victoria, care a insistat să-și păstreze aerul șic chiar și în casă. Colecția mai conține cămăși largi și rochii de mătase, dar și pantaloni cu croiala impecabilă.

victoria beckham colectie 2021

”E mult mai multă presiune când vine vorba de contentul digital – trebuie să facem video și fotografii… Iar în acest sezon, provocarea nu a mai stat doar în conceperea pieselor vestimentare, ci pe toate celelalte aspecte logistice, dar eu întotdeauna primesc cu brațele deschise orice provocare” a spus Victoria Beckham.

victoria beckham colectie 2021

Dacă e să ne referim la felul în care COVID-19 a afectat afecerile… cel puțin în cazul meu, clienții cumpără online, vânzările merg foarte bine, iar acest lucru îmi întărește covingerea că e important conținutul digital pentru clienți. Această colecție este ceva mai restrânsa, iar munca depusă pentru conceperea ei mi-a readus aminte de ce m-am îndrăgostit de modă”, a adăugat Victoria, care a povestit că a schițat primele piese ale colecției în grădina casei ei din Cotswolds, locul în care și-a petrecut pandemia alături de familie.

Foto: victoriabeckham/Instagram