Vedetele au talent! Celebrități care s-au apucat de pictură în timpul pandemiei

vedete pictura

În afară de gătit și de dansuri pe Tik Tok, câteva dintre celebritățile de la Hollywood au decis să facă ceva (și mai) creativ în perioada de carantină, în care toate angajamentele lor au fost puse ”pe hold”. Vedete precum Reese Witherspoon, Sharon Stone, Syulvester Stallone, Anthony Hopkins sau Heidi Klum și-au exploatat talentul artistic și s-au apucat de pictură, iar rezultatele sunt cel puțin surprinzătoare.

Heidi Klum

Cine ar fi crezut că Heidi Klum se pricepe atât de bine la artă? Totuși, cu un fost iubit dealer de artă – Vito Schnabel, supermodelul a furat ceva meserie și a reușit să creeze un tablou cu flori de primăvară, viu colorat. Heidi Klum a documetat tot procesul printr-un filmuleț postat pe Instagram, iar imaginea a strâns peste 1,3 milioane de vizionări. ”Îmi las izvorul creativ să curgă și îmi scot la iveală talentul de pictoriță”, a scris vedeta.

Paris Hilton

paris hilton

Nici nu ai ști ce să scrii mai întâi pe cartea de vizita a moștenitoarei imperiului Hilton: antreprenor, DJ, model, actriță, pictor…? Paris Hilton a realizat un autoportret-colaj în care e înconjurata de pisici cu sclipici, curcubeie, fluturi și pietre pretioase. Opera a fost intiulată ”I Dream of Paris” și este expusă la Galeria Corey Helford din Los Angeles, parte din expoziția comună ONCH’S SWEET 16.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone este foarte implicat în arta sa și chiar a creat un cont de Instagram dedicat special lucrărilor sale. Pictura prezentată se intitulează On Her Own Again (Pe cont propriu din nou) și este realizată într-un stil modern. Tema suferinței în dragoste este des întâlnită la Stallone. Actorul mai are o lucrare intitulată Când dragostea doare, prin care autorul vrut să transmită ”marea tumultoasă a emoțiilor prin care trebuie să navigăm pentru a găsi dragostea adevărată”.

Anthony Hopkins

View this post on Instagram

Day 10 of self-imposed quarantine…🤷🏼‍♂️😼

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

Artistul de origine galeză este pluritalentat – nu numai că este unul dintre cei mai buni actori ai tuturor timpurilor, este un talentat pianist și, mai nou, și pictor! Sursa de inspirație pentru tablourile sale o constituie chiar unele dintre personajele interpretate de el de-a lungul timpului. Recent, Anthony Hopkins (82 de ani) a făcut un tur al studioului sau, locul în care și-a petrecut carantina, iar opera sa uimește prin atenția la detalii.

Elle Fanning

View this post on Instagram

Catherine by me while filming the pilot

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Actrița în vârstă de 22 de ani a realizat mai multe schițe inspirate din personajul pe care îl interpretează în prezent – Ecaterina cea Mare, în serialul omonim. Autorportretele sunt realizate stângaci, dar asta nu le știrbește din farmec, din contră.

Sharon Stone

View this post on Instagram

Finished my first (paint by #s painting) very chill. #SQ2020 #selfquarentine

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Actrița care s-a remarcat în anii 90 in Basic Instinct este multitalentată. Nu numai că posedă unul dintre cele mai mari IQ-uri de la Hollywood, dar are și simț artistic. Vedeta a făcut timid primii pșai în artă și a realizat un tablou după un tipar marcat cu numere. Sharon Stone a pictat o floare mare, roz, iar rezultatul nu arată rău deloc, mai ales că e vorba de prima încercare.

Reese Witherspoon

View this post on Instagram

I’m quitting my day job!🎨 Thanks for the art supplies, Mom!💗

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Reese Witherspoon a ales să picteze natură moartă. Tablourile sunt create cu vopsea tempera, primită cadou de la mama ei. Actrița a împărtășit cu fanii ei una dintre lucrările sale- o vază cu flori, lângă care a scris: ”Renunț la meseria mea de actriță!”

Categorii Lifestyle