Vedetele au ales destinații de vacanță din România

vedete vacante romania

Speriate de pandemie și de măsurile de restricție impuse de străinătate, care se schimbă de la o zi la alta, vedetele au ales să-și petreacă vacanțele pe plan local. Facem o trecere în revistă a destinațiilor autohtone alese de vedete pentru petrecerea timpului liber la mijloc de vară.

Vezi unde au ales să-și reîncarce bateriile Elena Gheorghe, Andreea Bălan, Andreea Ibacka, Andreea Bănică sau Ela Crăciun.

Andreea Bălan – Venus

View this post on Instagram

calmness is the cradle of power 😎🌊🌞🎼✨

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Andreea Bălan și-a luat câteva zile libere și a plecat la mare, alături de noul ei iubit. Cântăreața a ales stațiunea Venus, dar a făcut o incursiune și la Vama Veche, unde a petrecut la un club, pe plajă. Andreea Bălan încearcă să-și refacă viața după ce s-a despărțit de tatăl fetițelor ei, George Burcea, cu care trece printr-un divorț complicat.

Andreea Ibacka – Marea Neagră

Andreea Ibacka este unul dintre cei mai de succes digital influenceri, activitate căreia s-a dedicat după ce a pus actoria pe pauză. Vedeta a publicat mai multe fotografii  de la malul Mării Negre, din portul LifeHarbour, de la Limanu, de pe o barcă.

Elena Gheorghe – Dâmbovița, Brașov

Cântăreața și-a reîncărcat bateriile la munte, dupa patru luni petrecute în carantină, acasă. Elena Gheorghe a ales să meargă în Dâmbovița, la Peștera Ialomicioara și la Șinca Nouă, în Brașov. ”Am plecat dis-de-dimineață la Peștera Ialomicioara și la Șinca Nouă, sunt locuri speciale. După 4 luni ies și eu în sfârșit din București”, scrie vedeta pe Instagram.

Andreea Bănică – Eforie

View this post on Instagram

Si… poza de la Eforieeeeee 🤍

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

View this post on Instagram

Arma mea secreta e intuitia. Nu ma tradeaza niciodata 🦋

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

În ceea ce o privește pe Andreea Bănică, nu se poate spune chiar că a plecat în vacanță dacă a părăsit Bucureștiul pentru locul în care s-a născut, nu? Dar orice ieșire e binevenită, iar cântăreața a lăsat căldura apăsătoare din București pentru briza de Eforie.

Ela Crăciun – Bucovina

vedete vacante romania

Ela Crăciun, bogger de parenting, a petrecut o vacanță de neuitat alături de familie în Bucovina, destinație pe care a ales-o la scurt timp după încheierea stării de urgență din România. Vedeta avusese în plan ca vara această să meargă în Thailanda, însă, din pricina restricțiilor de călătorie și a nesiguranței evoluției pandemiei, a decis că cel mai bine este să rămână în țară. Astfel se face că a ales să petreacă câteva zile de neuitat în nordul României, în Bucovina, și nu pe litoral, unde condițiile de distanțare socială sunt greu de respectat din pricina fluxului foarte mare de turiști.

“Am decis să mergem în Bucovina, chiar dacă mi-a fost teamă că drumul de 8 ore cu mașina nu va fi confortabil pentru copii. Însă efortul a meritat din plin pentru că am ajuns într-un peisaj de poveste. Un loc de o frumusețe incredibilă, unde ai liniște, aer curat, verdeață, flori, și experiențe frumoase.

vedete vacante romania

Noi ne-am adaptat programul pentru copii, astfel că nu am vizitat foarte multe locuri. Însă acolo unde am ajuns a meritat fiecare secundă. Am fost la cea mai lungă tiroliană din România, de 1,1 kilometri lungime. Apoi, la mănăstirile Moldovița și Sucevița. Ne-am plimbat cu mocănița, experiența bucurându-i foarte mult pe cei mici. Pe drumul spre întoarcere ne-am oprit la casa lui Ion Creangă și la Rezervația Naturală de Zimbri, unde erau și o mulțime de căprioare, de cerbi, care aveau spațiu să se plimbe în voie. A fost o vacanță pe care merită să o faci cu copiii, chiar au ce să vadă și veți rămâne cu toții cu amintiri frumoase”, povestește Ela Crăciun.

Categorii Lifestyle