Vedete care și-au amânat nunțile din cauza pandemiei

celebritati nunta pandemie

Pandemia de coronavirus le-a forțat pe vedetele care se pregăteau să-și pună pirostriile să-și amâne planurile pentru o dată mai sigură. Printre celebritățile care se pregăteau sa meargă la altar în această perioadă se numără Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, Scarlett Johansson și Colin Jost, Katy Perry și Orlando Bloom, Emma Stone și Dave McCary și mulți alții.

Scarlett Johansson (35 de ani) e logodită din luna mai a anului trecut cu comendiantul Colin Jost, una dintre vedetele emisiunii Saturday Night Live.

celebritati nunta pandemie

Cei doi au lăsat planurile de căsătorie pentru o dată incertă, încă, deoarece nu au vrut să riște să-și expună rudele în vârsta în fața virusului nemilos. Colin Jost a întâlnit-o prima dată pe cea care avea să-i devină viitoare soție în 2006, chiar la filmările emisiunii Saturday Night Live, iar atunci a găsit-o pe Scarlett ”intimidant de sofisticată, inteligentă și fermecătoare”.

Scarlett Johansson a mai fost căsătorită între 2008 și 2011 cu actorul Ryan Reynolds, și între 2014 și 2017 cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care are o fetiță, Rose.

Katy Perry (35 de ani) și Orlando Bloom (43 de ani) așteaptă să devină părinți dintr-un moment într-altul, dar cei doi n-au mai apucat să meragă și la altar din cauza pandemiei.

celebritati nunta pandemie

Cuplul de vedete trebuia să se căsătorească în luna aprilie, iar ceremonia ar fi avut loc în afara teritoriului Statelor Unite. Aceasta a fost a doua dată când Katy și Orlando și-au amânat nunta, programată inițial în decembrie 2019.

Ca și Scarlett Johnasson, și Emma Stone s-a îndrăgostit de un membru al echipei Saturday Night Live. Emma Stone și logodnicul ei, Dave McCary, aveau nunta programată la mijlocul lunii martie, exact când pandemia a lovit și Statele Unite. Astfel, planurile nupțiale au fost amânate pentru o dată nedefinită, încă.

celebritati nunta pandemie

Actrița Taraji P. Henson (49 de ani) și logodnicul ei, Kelvin Hayden, și-au amânat nunta din aprilie pentru luna iunie, dar ambele date au fost anulate.

Acum, viitori miri intenționează să-și facă noi planuri de nuntă pentru luna august.

celebritati nunta pandemie

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-ar fi căsătorit în această vară, în Italia.

Aceasta ar fi fost cea de-a patra nuntă pentru celebra artistă, care s-a văzut nevoită să-și mai amâne planurile a îmbrăca din nou rochia de mireasă. JLo și Rodriguez au amânat căsătoria lor până la anul.

celebritati nunta pandemie

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle