Savarine însiropate, cu cremă fină de mascarpone
PUBLICAT: May 28, 2022

Chef Adrian Hădean ne recomandă în acest weekend un desert clasic și delicat. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie și cum puteți prepara aceste savarine însiropate, în propria bucătărie!
Ingrediente pentru aluatul de savarine însiropate:
- 300 g făină
- 15 g drojdie proaspătă
- 100 g unt la temperatura camerei
- 30 g zahăr
- 7 ouă întregi
- Coaja de la o lămâie
- Un praf de sare
Ingrediente pentru siropul de trampat:
- 900 ml apă
- 450 g zahăr
- 50 g miere
- 60 ml rom
- Coaja de la o portocală și de la o lămâie
- Vanilie
Ingrediente pentru crema savarinelor:
- 230 ml frișcă lichidă
- 270 mascarpone
- 120 zahăr pudră
- Vanilie
- Citeste CONTINUAREA RETETEI AICI!

Chef Adrian Hădean ne recomandă în acest weekend un desert clasic și delicat. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie și cum puteți prepara aceste savarine însiropate, în propria bucătărie!
Ingrediente pentru aluatul de savarine însiropate:
- 300 g făină
- 15 g drojdie proaspătă
- 100 g unt la temperatura camerei
- 30 g zahăr
- 7 ouă întregi
- Coaja de la o lămâie
- Un praf de sare
Ingrediente pentru siropul de trampat:
- 900 ml apă
- 450 g zahăr
- 50 g miere
- 60 ml rom
- Coaja de la o portocală și de la o lămâie
- Vanilie
Ingrediente pentru crema savarinelor:
- 230 ml frișcă lichidă
- 270 mascarpone
- 120 zahăr pudră
- Vanilie
- Citeste CONTINUAREA RETETEI AICI!