Top 3 soluții salvatoare pentru calmarea pielii arse de soare

De câte ori ți s-a întâmplat să sorbi cu nesaț căldura soarelui? Și de câte ori ai regretat că ai ignorat recomandările specialiștilor? Stai liniștită: nu ești singura și, probabil, nu e ultima oară când ți se întâmplă. Dar, data viitoare, vei fi mai pregătită cu soluțiile salvatoare care calmează și regenerează pielea arsă de soare.

Am stat toată ziua la plajă! Am adormit la soare! Bătea briza, era răcoare și bine! Stau prea puține zile ca să rămân în cameră!

Am pregătit 3 soluții salvatoare pentru îngrijirea și repararea pielii care a luat o supradoză de soare.

Soluția salvatoare: beauty hi-tech FOREO UFO 2

Dispozitivul beauty hi-tech este ușor de folosit și de pus în bagaje. Merită să îi faci loc chiar dacă ești genul easy travel! Lumina LED a dispozitivului ajută la reducerea iritației, a usturimii pielii și permite regenerarea pielii în condiții optime. Concret, este vorba de lumina galbenă și cea portocalie care tratează în siguranță pielea suferindă în confortul casei sau oriunde mergi în concediu.

Soluția salvatoare: produsele cosmetice pe bază de apă termală și aloe vera

Sprayurile cu apă termală, gelurile hidratante pe bază de aloe vera sunt produse gândite și în dimensiunea travel size, și extra large. Și, pentru că sunt atât de eficiente și pentru față, și pentru corp, nu ezita să îți faci rezerve din ambele categorii. Mineralele din apa termală și emolienții din aloe vera calmează și repară rapid pielea. Iar dacă vrei ca senzația de răcorite să fie mai intensă, instant, folosește aceste soluții naturale direct de la frigider!

Soluția salvatoare: remediile naturiste

Fă o baie cu apă călduță în care ai pus bicarbonat de sodiu sau amidon de porumb. Acestea vor înlătura mâncărimile, vor echilibra pH-ul și vor reduce inflamația pielii.

Pune în blender un castravete mare și aplică pasta obținută pe piele. Efectul de răcorire și calmare este imediat.

Probioticele din iaurt, precum și textura sa ușoară, răcoroasă reduc inflamația și hidratează pielea.

PS. Pune în bagaje aceste produse salvatoare și atunci când mergi la munte, indiferent de anotimp!

Foto: PR, Pexels.