Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, îi dă replica lui Ion Țiriac, după ce acesta a comentat pe marginea vârstei și greutății sportivei

serena williams ion tiriac

Omul de afaceri și fostul tenismen nr. 8 mondial Ion Țiriac o atacă pe Serena Williams, căreia îi recomandă să se retragă din circuitul competițional din cauza vârstei și a greutății ei. În replică, soțul tenismenei, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, spune că Țiriac face comentarii sexiste și rasiste la adresa campioanei.

Presa internațională a preluat spusele lui Țiriac (81 de ani) din interviul acordat de acesta Irinei Păcurariu în luna septembrie 2020, în cadrul emisiunii de la TVR, Rețeaua de idoli, în care afirmă că Serena Williams (39 de ani), ”la vârsta și la greutatea de acum, nu se mai poate deplasa la fel de rapid ca în urmă cu 15 ani”. ”Serena a fost o jucătoare de tenis senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage”. ”Sunteți răutăcios, ați fost foarte misogin de fiecare dată când ați judecat-o pe Serena!”, a spus jurnalista care l-a intervievat pe Ion Țiriac.

serena williams ion tiriac

Serena Williams nu a făcut încă niciun comentariu pe marginea spuselor lui Țiriac, cel care patronează și Turneul de tenis de la Madrid, unul dintre cele mai importante din lumea tenisului.

serena williams ion tiriac

Cel care a luat act față de Ion Țiriac a fost soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, fondatorul Reddit, care a catalogat spusele miliardarului român drept sexiste și rasiste și că nu dă doi bani pe ceea ce spune acesta.

”A trebuit să-l caut pe Google și se pare că fiica mea de trei ani are în palmares mai multe victorii la turnee de Grand Slam decât acest clovn. Suntem în 2021 și nu voi tăcea când un clovn sexist și rasist se va lua de familia mea”, a spus Ohanian.

reteaua de idoli

Aceasta nu este prima dată când Ion Țiriac o atacă pe Serena Williams. Fostul tenismen și om de afaceri de succes, Țiriac a mai comentat la adresa campioanei de tenis și când aceasta s-a retras de la Rolland Garros din cauza unei accidentări, în 2018, când a spus: ”Cu tot respectul, are 36 de ani și 90 de kilograme”, a declarat Țiric pentru publicația germană Bild, iar ca replică, Williams i-a transmis detractorului ei următoarele: ”Este un comentariu sexist, care denotă ignoranța și poate că el însuși este o persoană ignorantă”.

Foto: Hepta, TVR

Categorii Lifestyle