Shop the look: Gigi Hadid într-o ținută relaxată, în culoarea anului 2020

Gigi Hadid este una dintre cele mai populare vedete, dar și cea mai stilată. Pe lângă experiența  impresionantă pe cele mai important podiumuri sau campaniile pentru marile case de modă, Gigi este deja un fashion icon, care merită toată atenția, mai ales atunci când ai nevoie de puțină inspirație pentru un outfit casual. 

O ținută de-ale ei care ne-a plăcut foarte mult este cea purtată săptămâna trecută, având ca piesă-cheie un sacou masculin în culoarea anului. Aspectul ușor neglijent și lipsa excesului de accesorii și de elemente care să concureze între ele, generând un aspect kitsch, ne-au dus cu gândul la o zi de weekend, în care cuvântul de ordine este relaxarea. Ai totuși grijă cu aspectul neglijent, nu uita că celebritățile au, de obicei, un stilist care se asigură că niciun detaliu nu este nelalocul lui. Poți obține însă un efect sofisticat alegând piese over-sized, precum sacoul purtat de Hadid sau „aruncând” un element aparent nepotrivit a la Johnny Depp, maestrul acestui stil. 

Sacou Stradivarius, 179,90 lei; Colanți Zara, 129,90 lei

Asemenea lui Kendall Jenner, Gigi Hadid a mizat pe contrastul albastru-negru, purtând o pereche de colanți și un tricou cu mesaj, prin intermediul căruia te încurajăm să te exprimi cât se poate de liber! 

Tricou Bershka, 9,90 lei; Tricou Bershka, 25,90 lei

Outfitul ei este completat de o pereche de pantofi sport masivi și, jucându-se cu registrele, de o geantă mini ce asigură detaliul glam al ținutei. 

Poți adăuga o pereche de ochelari de soare în stilul celor purțați de ea sau poți opta pentru o eșarfă mică, legată loose la baza gâtului, dacă îți dorești un element lady-like. Dacă ești dependentă de bijuterii, alege modele cât mai delicate, precum cerceii în diverse forme, purtați pe lobul urechii, sau inele subțiri cu diverse motive grafice. 

Ochelari Max Mara, Optiblu, 479 lei; Cercei Reserved, 19,99 lei; Pantofi sport Pull&Bear, 199,90 lei; Geantă Mango, 79,90 lei

Foto: PR, Hepta