Sharon Stone își face debutul în muzică și își lansează cartea de memorii The Beauty of Living Twice

sharon stone

Sharon Stone își face debutul în muzică la 63 de ani, alături de artista americano-canadiană Hayley Sales, și își lansează cartea de memorii The Beauty of Living Twice.

Sharon Stone lansează, împreună cu Haylay Sales, piesa Never Before, o baladă romantică. Duo-ul a compus împreună piesa după ce au legat o prietenie strânsă, bazată pe experințe comune în ceea ce privește dragostea, pierderea și muzica vintage. Piesa Never Before, interpretată de Sharon și de Hayley, are influențe de soul, jazz, pop clasic și un sound contemporan.

Sharon Stone a declarat că de-abia așteaptă sa interpreteze piesa pe scenă, în fața publicului, imediat ce acest lucru va fi posibil. ”A fost o adevărată plăcere să lucrez cu Hayley, e o adevărată artistă”.

sharon stone hayley sales

La rândul ei, Hayley Sales a declarat că a fost foarte încântată și, în același timp, emoționată să cânte alături de Sharon Stone. ”N-am mai compus alături de altcineva până acum și nu știam la ce să mă aștept. Dar imediat ce ne-am întâlnit, totul a decurs lin. Este foarte caldă și sensibilă, atât de modestă și de deschisă”, a spus Hayley despre Sharon Stone.

sharon stone

Aceasta nu singura premieră a lui Sharon Stone din luna martie. Actrița va lansa zilele viitoare cartea ei de memorii, The Beauty of Living Twice, în care va povesti detalii inedite din viața ei personală și profesională. Artista povestește în paginile volumului despre copilăria ei petrecută în Pennsylvania, despre ascensiunea ei la Hollywood, dar și despre eforturile ei în domeniul umanitar.

De asemenea, vedeta detaliază și despre momentul în care a fost în pericol să-și piardă viața din cauza unui atac cerebral și despre urmările acestuia. Am scris această carte pentru a mă dezvolta și pentru a împărtăși felul în care am crescut. Am învățat să iert lucruri de neiertat. Speranța mea e ca alții să învețe din experiențele mele”, a spus Sharon Stone.

Foto: Hepta, Instagram, Knopf, Steve Guest PR

Categorii Lifestyle