Sharon Stone are un iubit mai tânăr cu 38 de ani

sharon stone rmr

La 63 de ani, Sharon Stone iubește din nou. Se pare că actrița are o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 38 de ani, în persoana rapperului RMR. Cei doi au fost văzuți împreună în ipostaze tandre la un club din Hollywood.

RMR este un rapper în vârstă de 25 de ani, care se afișează în public purtând o cagulă neagră.

Sharon Stone și RMR s-au afișat de mai multe ori împreuna în ultimele săptămâni, în diverse cluburi din Los Angeles.

Noul cuplu savurează din plin viața de noapte din Los Angeles – cei doi își petrec timpul cu anturajul lui Drake sau al lui Chris Brown, beau șampanie și dansează pe muzică hip hop.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

O sursă citată de presa americană a declarat că RMR o respectă foarte mult pe Sharon Stone, crede despre ea că este foarte cool și că o admiră încă de când a văzut-o jucând în filmul-cult Casino, din 1995, pentru care a primit o nominalizare la Oscar.

View this post on Instagram

A post shared by RMR (@whatrmr)

Cei doi se bucură unul de compania celuilalt și se distrează împreuna. ”Sunt pe aceeasi frecvență, este o relație unică”, declară aceleași surse.

Sharon Stone a fost căsătorită de două ori – cu regizorul și scenaristul Michael Greenburg și cu ziaristul Phil Brostein și a mai avut relații cu Christian Slater, Dwight Yoakam sau David DeLuise . Actrița este mama a trei copii adoptați – Roan (21 de ani), Laird (16 ani) și Quinn (15 ani).

Noua relație a lui Sharon Stone s-a înfiripat la mai puțin de un an de când a declarat în cadrul show-ului prezentat de Drew Barrymore că nu mai e interesată să se vadă cu nimeni. ”M-am săturat de întâlniri, deoarece oamenii sunt foarte nesinceri și nu merită să le aloc atenția mea. Mă bucur de timpul petrecut cu mine însămi, cu fiii mei și cu prietenii”. 

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle