Shannen Doherty suferă de cancer în stadiul patru

shannen doherty cancer

Actrița care s-a remarcat în serialul Beverly Hills 90210, în rolul Brenda, și mai apoi, în serialul Farmece, a anunțat recent că se confruntă din nou cu parșiva boală, care a revenit într-o formă agresivă, cancerul la sân.

Afecțiunea de care suferea actrița intrase în remisie, dar aceasta a anunțat zilele trecute că acum boala a intrat în stadiul patru și că nu mai poate face nimic pentru a-și salva viața. Cu atât mai tragic este faptul că Shannen Doherty (48 de ani) a aflat de revenirea bolii chiar când a murit Luke Perry, fostul ei coleg din serialul Beverly Hills și prieten apropiat. Atunci a preferat să păstreze discreția asupra bolii ei și să-și plângă prietenul dispărut prea devreme, dar în sufletul ei era o dublă suferință. Totuși, actrița a preferat să-și împărtășească starea cu o singură persoană, iar aceasta a fost Brian Austin Green, interpretul lui David din BH 90210.

În ciuda bolii, Shannen a filmat pentru continuarea serialului care a făcut-o celebră și a muncit fără să se plângă și câte 16 ore pe zi.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, iar în 2017, în urma tratamentului, cancerul a intrat în remisie. În ciuda unor perspective optimiste, boala a revenit, iar actrița pare că s-a resemnat cu gândul că e o luptă pierdută. Shannen Doherty este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din 2011, iar cei doi nu au copii împreună.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle