Șerban Cazan (HaHaHa Production) – ”Viața mea e pasiune, iar munca este viața mea”

serban cazan hahaha production

Huawei și casa de discuri HaHaHa Production au anunțat recent un nou parteneriat care ilustrează rolul unui escosistem și experiența revoluționară pe care o oferă acesta utilizatorilor.

Producător de succes, Șerban Cazan este cel care leagă energiile între producție și artiști și se asigură că fiecare proiect are parte de o idee de plecare bună. Deși este și „omul cu responsabilitățile”, care livrează întotdeauna la termen și care își începe treaba de dimineață, Șerban se ocupă de creație pentru că ideile bune îi vin tot timpul – în drum spre studio, acasă, în vacanță.

Cum își începe ziua cineva cu funcția și cu responsabilitățile tale, Șerban?

Bând cafea. Destul de simplu, nu?

Ce răspunzi când ești descris ca fiind un perfecționist?

Altfel n-aș fi fost aici. Multe dintre reușitele mele se datorează perfecționismului.

Cât timp petreci la telefon într-o zi?

În medie cam 3-4 ore.

Cât de mult ajută tehnologia actuală în procesul de creație artistică?

Foarte mult. Dacă n-ar fi tehnologia, multe dintre lucrurile pe care le fac în 2 ore s-ar transforma în task-uri de 8-9 ore.

Îți amintești de vremurile în care tehnologia nu era atât de avansată? Cât de mult s-au schimbat lucrurile în timp, care e impactul în activitatea voastră de producție muzicală?

Toate update-urile tehnologice ne fac viața mai ușoară. Înainte, făceai multe lucruri pentru un rezultat final relativ mic la efortul tău. Acum lucrurile s-au echilibrat foarte mult și perioada asta le dă oportunitatea adevăraților creativi să iasă în față și să reprezinte.

hahaha production huawei

Obișnuiești să muncești și acasă sau în timpul concediilor? Munca ta e și pasiunea ta?

Viața mea e pasiune, iar munca este viața mea.

Care e gadgetul pe care îl folosești cel mai des?

Telefonul și căștile.

În afară de cele de social media, care sunt aplicațiile pe care le folosești cel mai des?

Aplicatiile de food, filme si seriale, transport.

Datorită ecosistemului de produse Huawei, îți poți derula activitatea de oriunde, dacă e nevoie. Care e cea mai neobișnuită circumstanță în care ai putut sa-ți duci proiectele la bun sfârșit?

Din vârf de munte de la o cabană. Echipa era la studio, eu eram acolo. A ieșit o superbitate de piesă! Este minunat cand poți lucra de absolut oriunde.

În ce lucruri îți place să-ți investești timpul câștigat datorită rapidității tehnologiei avansate?

Îmi place să-mi petrec timpul câștigat la studio, producând muzică și mai bună, cu familia, dar și cu mine. În general, îmi place să-mi umplu timpul câștigat cu lucruri care contează cu adevărat.

Campania dedicată ecosistemului de produse Huawei explorează conexiunile infinite ce aduc consumatorii mai aproape de pasiuni și de cei care contează printr-un parteneriat cu echipa HaHaHa Production. În campanie sunt implicați artiștii Sore, Feli Donose și Emilian, alături de producătorul Șerban Cazan, pentru a ilustra cât de ușor comunică dispozitivele și măsura în care interconectivitatea dintre acestea contribuie substanțial în cadrul proiectelor artistice și profesionale, facilitând transferul de idei și pasiuni.

Toate dispozitivele parte din campanie sunt integrate în ecosistemul AI Life, facilitând eficiența utilizatorilor. Astfel, smartphone-ul vârf de gamă HUAWEI P40 Pro și laptop-ul HUAWEI MateBook X Pro sau tableta HUAWEI MatePad Pro lucreză într-o sinergie perfectă, permițându-le utilizatorilor să transfere cu ușurință fișiere, să stabilească conexiuni sau să partajeze ecranul între dispozitive, printr-o singură atingere – One Tap.

Ce este One Tap și cum funcționează? One Tap este o funcționalitate extinsă a Huawei Share, cu ajutorul căreia utilizatorul poate transfera în câteva secunde fotografiile realizate cu camera excelentă a HUAWEI P40 Pro sau documentele necesare pentru o prezentare, salvate în notițele din telefon, pe laptop-ul HUAWEI MateBook X Pro sau tableta HUAWEI MatePad Pro.

Pentru mai multe detalii despre ecosistemul de produse și specificațiile acestora, vă invităm să accesați: https://consumer.huawei.com/ro/.