Secretele de frumusețe ale vedetelor trecute de 40 de ani

Până și vedetele îmbătrânesc sau, cel puțin, trec de 40 de ani. E logic să fie așa. Însă, dacă le urmărești aparițiile, înfățișarea lor te face să te întrebi care este secretul frumuseții. Firește, tratamentele cosmetice! Da, însă, nu e doar asta. Despre ce să mai fie vorba?

Cindy Crawford are 50 de ani, dar cine o crede pe cuvânt?

Spune că datorează frumusețea sa stilului de viață sănătos, exercițiilor cardio, alergatului, ciclismului, drumețiilor dar și cremei de față de zi. Nu se expune la soare și crede despre corpul său că arată mai bine decât atunci când avea 20 de ani. Își începe ziua cu un smoothie din spanac, lapte de migdale, o jumătate de banană, proteine sub formă de pudră, cacao organică raw și mentă proaspătă.

Jennifer Lopez

Se apropie și ea de 50 de ani. Secretele frumuseții sale includ somnul – cât se poate de mult, exercițiile de meditație de dimineață, dar și regimul de viață. Nu fumează, nu bea cafea sau alcool. Mănâncă multe legume verzi. Consumă ceai verde. Se antrenează de trei ori pe săptămână, iar cinci zile din șapte dansează.

Naomi Campbell

Practică yoga și Pilates. Bea multă apă și, așa cum era și firesc, mănâncă sănătos. Folosește creme pentru ochi și serumuri pentru față. Se demachiază cu ulei de migdale. Aplică cât mai puțină pudră pe față. Își exfoliază pielea de cel puțin două ori pe săptămână. Crema de corp o folosește de cel puțin două ori pe zi.

Michelle Pfeiffer

Cu o vârstă ce se apropie de 60, Michelle spune că exercițiile  dar și faptul că este vegetariană  sunt cheia frumuseții sale. Dar și tratamentul cu venin de viespe.

Halle Berry

Face cardio dar exerciții în care își folosește propria greutate. Pentru celulită folosește zațul de cafea. Nu consumă zahăr – vedeta are diabet. Respectă regulile Five Factor Diet: cinci mese pe zi alcătuite din doar cinci ingrediente.

Eva Mendes

Ea bea în fiecare dimineață la trezire și înainte de culcare un pahar de apă caldă în care a stors o lămâie. Își curăță fața cu apă de trandafiri. Își spală părul la 2-3 zile. Folosește ulei de nucă de cocos, dar și pudră pentru copii atunci când părul este uleios.

Julianne Moore

La 56 de ani crede că secretul frumuseții arată așa: cât mai departe de soare, yoga, hidratare. Este completat cu ședințe de acupunctură, uleiuri pentru față.

Jane Fonda

Actrița are 80 de ani, însă frumusețea ei este indiscutabilă. Fitness, aerobic, somn. Consum redus de sare. Și… sex. Dar și mâncat după culori: 4-5 culori pe zi. O adevărată disciplină a frumuseții.

Elle Macpherson

Ea susține că exfolierea este secretul care îi păstrează pielea strălucitoare. Îi adaugă în fiecare zi cremă hidratantă. Doarme 7 ore în fiecare noapte, se trezește la 5 dimineața, bea un litru de apă, încă doi în cursul zilei. Face meditație. Apoi, exerciții fizice: 45 de minute – dimineața.

Salma Hayek

Deși are 50 de ani spune că nu se spală pe față dimineața. O face însă seara, înainte de culcare. Acesta pare a fi secretul frumuseții sale alături de serumurile pentru față și produsele cu antioxidanți.

Gwyneth Paltrow

Vedeta folosește uleiul de nucă de cocos și pe cel de struguri pe care le aplică pe piele după baie. Face acupunctură, apiterapie. Doarme cel puțin 8 ore pe noapte. Face yoga. Declară că încearcă tot ce este nou în beneficiul frumuseții sale.

Demi Moore

Actrița iubește cremele hidratante pentru față și corp dar și măștile pe bază de argilă. Pentru exfoliere folosește mierea, zahărul brun și uleiul de măsline. Face tratamente cu lipitoare care o ajută să își detoxifice sângele. Așa se explică de ce arătă atât de bine la 54 de ani.

Alte vedete, alte secrete de frumusețe

Eva Longoria crede în creme hidratante cu factor de protecția solară. Dimineața își curăță fața fără a folosi săpunul. Lucy Liu mănâncă organic, bea foarte multă apă și folosește ulei de nucă de cocos. Apă multă bea și Claudia Schiffer. Face Pilates și yoga dar și plimbări lungi. Masajele faciale și drenajul limfatic nu îi sunt străine. Așa cum laptele de soia și fructele nu îi lipsesc la micul dejun. Sofia Vergara iubește cremele pentru ochi. Practică Pilates și antrenamentele de forță. Îi plac foarte mult sucurile de legume și fructe. Julia Roberts folosește crema de ochi dar și creme cu factor de protecție solară. Face sport, yoga. Consumă multă apă, se odihnește și are mereu un zâmbet larg care-i completează frumusețea.

Inspiră-te din secretele de frumusețe ale vedetelor și fii pregătită să vezi diferența!

Foto: hepta.ro