Scarlett Johansson – Poveste despre căsnicie

scarlett johansson marriage story

Scarlett Johansson revine în atenția publicului cu o poveste de dragoste – ”Un portret profund și sensibil al unei căsnicii care se destramă și al unei familii care rămâne împreună”, în ”Marriage Story” (”Poveste despre căsnicie”). 

Noul film scris și regizat de Noah Baumbach  va avea premiera pe Netflix, pe 6 decembrie. În film mai joacă Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda și Ray Liotta.

scarlett johansson marriage story

Scarlett Johansson, la premiera de la Los Angeles a filmului ”Marriage Story” (”Poveste despre căsnicie”)

Scarlett Johansson a fost nevoită să-și înfrunte demonii propriului ei divorț din 2017 de Romain Dauriac, cu care are o fiică de cinci ani, Rose Dorothy, atunci când a fost distribuită în filmul ”Marriage Story”. ”Când am facut filmul, mă aflam într-o perioadă mai liniștită. Dar evident că încă eram afectată de mariajul meu destrămat”, a declarat actrița pentru Hollywood Reporter.

”Când Noah m-a contactat pentru film, încă nu terminase de scris scenariul și a fost de acord să colaborăm, să-l scriem împreună. A vrut să-mi construiască personajul pe baza unor povești reale și am vorbit mult despre acest lucru – nu numai despre propriile noastre experiențe personale legate de divorț, am vorbit despre relații personale, în general – despre familiile noastre, despre părinți, despre foste relații de dragoste. Personajul meu, Nicole, este suma tuturor acestor povești, e un amalgam de situații și de trăiri”, a adăugat Scarlett Johansson, logodită în prezent cu comediantul Colin Jost.

Foto Hepta

Categorii Lifestyle