Rutina de beauty și de wellness din carantină a supermodelului Christy Turlington – Yoga, băi cu sare Epsom, plimbări lungi

christy turlington beauty

Este unul dintre supermodelele anilor ‘90, una dintre aparițiile pline de farmec și astăzi, încă activă în industria modellingului. Christy Turlington (51 de ani) își îmbrățișează vârsta cu grație și este adepta îngrijirii holistice, dinspre interior către exterior. Chiar dacă a depășit o jumătate de secol de viață, modelul este vedeta unor campanii de beauty și astăzi, precum cea realizată pentru Calvin Kelin, brand cu care colaborează din 1988. Iată care este rutina de beauty și de wellness din carantină a modelului și cum își păstrează aspectul armonios și prospețimea.

Nu am o rutină anume dimineața, dar, de obicei, pregătesc copiii pentru școală și scot câinele la plimbare, îmi place să merg pe jos pe străziile din vecinătate, chiar și în această perioadă ciudată.

Yoga este exercițiul meu fizic preferat, dar îmi place să și alerg, am început în urmă cu 10 ani. Fac yoga de trei ori pe săptămână, iar în celelalte zile, alerg – lucru care mă face să ies mai des din casă, să ma conectez cu mediul. Nu ascult muzică și nu am niciun fel de tehnologie la dispoziție când fac yoga sau alerg, prefer să mă detașez de astfel de factori.

Christy Turlington

Un somn bun noaptea chiar are un impact asupra dispoziției și aspectului meu.

Nu obișnuiesc să port machiaj în fiecare zi, dar îmi place să mă parfumez, aroma preferată îmi a o stare de bine instant. Folosesc Calvin Kelin Eternity, mă face să mă simt nostalgică, îmi amintește de ședințele foto pe care le-am făcut când s-a lansat parfumul  – am pozat la malul mării, în natură. E foarte revigorant sentimentul.

Christy Turlington

Practic meditația, laolaltă cu yoga. O clasă reușită de yoga include și câteva minute de meditație. Totuși, nu meditez doar la yoga – spre exemplu, câteva minute de liniște și de solitudine tot meditație înseamnă. Eu nu sunt adepta aplicațiilor de meditație, am spus că nu alătur tehnologia modalităților mele de relaxare, dar copiii mei folosesc cu succes Headspace.

Christy Turlington

Pe lângă plimbările lungi care mă relaxează, mai obișnuiesc să citesc, e o metodă bună de recentrare emoțională. De asemenea, îmi mai place să gătesc, nu sunt o bucătăreasă desăvârșită, dar îmi place să pregătesc ingredientele și să fac curat apoi.

Christy Turlington

De când cu pandemia, n-am mai fost la masaj, dar, slavă Domnului că există yoga, care e tot o formă de masaj. Am încercat și acupunctura și mi-a plăcut, iar acum fac băi lungi, relaxante, cu sare Epsom (sare amară sau sulfat de magneziu; este utilizată pentru detensionare, ameliorarea durerilor musculare și osteoarticulare, remineralizare, curățarea și tonifierea pielii).

Foto: Hepta