Reuniunea ”Beverly Hills 90210” la legendarul Peach Pit

Cu câteva zile înaintea difuzării noii serii ”Beverly Hills 90210” de către postul tv american Fox, producătorii au revitalizat și materializat legendarul restaurant din film, Peach Pit, locul în care se adunau toate personajele îndrăgitului serial de adolescenți.

beverly hills 90210

Ian Ziering

beverly hills 90210

beverly hills 90210

Christine Elise

Joe E. Tata 
beverly hills 90210

Tori Spelling și Jennie Garth

La evenimentul de inaugurare al restaurantului pop-up din Los Angeles au participat o parte dintre actorii serialului original, printre care s-au numărat Tori Spelling, Jennie Garth, Ian Ziering, Joe E. Tata sau Christine Elise etc. Un separeu a fost denumit Luke Perry, în memoria unuia dintre actorii cu roluri principale din ”Bevery Hills 90210”, decedat la începutul anului.

Restaurantul funcționeaza temporar și a fost deschis ca un simbol al nostalgiei care îi încearcă atât pe actorii, dar și pe fanii serialului cult care rula la televizor în urmă cu mai bine de 20 de ani. Designul restaurantului a fost replicat fidel celui din serial, iar vizitatorii sunt întâmpinați cu mesaje înregistrate cu vocile lui Tpori Spelling si Brian Austin Green – personajele Donna și David în serial. Accesul la Peach Pit se face pe bază de rezervare, iar locurile au fost ocupae imediat ce au fost puse în vânzare, dar proprietarii primesc și un număr limitat de vizitatori ad-hoc. 

În noua poducție BH 90210, care are șase episoade și care va rula începând cu data de 7 august, mai joacă și Shannen Doherty (Brenda), Jason Priestley (Brandon) și Gabrielle Carteris (Andrea).

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle