A List Magazine ∙ April 20, 2020 ∙ 1 min read

Răsfoiți cel mai nou număr al revistei A LIST MAGAZINE nr. 14 și de acasă. #stayhome #staysafe sunt hastag-urile perioadei prin care trecem, așa că noi vă invităm și la o lectură virtuală a revistei voastre preferate.

Dacă vreți totuși să o luați acasă, cu voi, aici sunt locurile în care se găsește.

Din backstage…
… citiți un interviu interesant cu Mădălina Ghenea, admirați o lume plină de nuanțe de albastru cu ținutele imaginate de 12 designeri români, dansați & cântați alături de vedeta pop Alina Eremia și inspirați-vă pentru un make-up blue, ca în creațiile talentatului make-up artist Alex Abagiu.

Plus: un articol excelent despre miturile & știința din spatele pilulei albastre, machiaje și trenduri cu tușe de cer sau acvamarin, shoppinguri de fashion & beauty… albastre. Dar și un interviu cu înotătorul premiat la României, Robert Glință, o călătorie în lumea albastră a Marocului, o analiză a trendului masculin/feminin în moda modernă și povești despre 7 fete care fac performanță în lumea motorsportului.

Nu uităm de sentimentul de feeling blue, disecat de psihologul nostru, Raluca Anton, de mini-istoria feminismului, explicată de pshihologul Gáspár György.

Related Posts