Prima zi de școală a Prințesei Charlotte

printesa charlotte

Prințesa Charlotte (4 ani), a doua născută a Ducilor de Cambridge, Kate și Prințul William, a început azi școala și a fost condusă la ore de părinții ei și de fratele ei mai mare, Prințul George.

Cei doi copii ai Cuplului Regal urmează cursurile școlii londoneze Thomas Battersea, o instituție de prestigiu unde sunt educați 560 de copii cu vârste cuprinse între patru și 13 ani. Prințesa Charlotte a pășit plină de emoție pragul școlii, unde a fost așteptată de învățătoarea ei. Fiica lui Kate și a Prințului William arată ca o adevarărată școlăriță în uniforma școlii, la fel ca și fratele ei.

Pe pagina de Instagram a Cuplului Regal, Kensington Royal, a publicat o fotografie și un filmuleț cu momentul în care cei doi prinți vin alături de părinții lor la școală, o tradiție pe care Casa Regală o păstrează cu fiecare vlăstar care intră în sistemul de învățământ.

Thomas Battersea este o școală care funcționează pe principiul ”Fii bun” și are în curriculă cursuri de artă, balet, teatru, limbi străine, muzică, sport și promovează responsabilitatea socială. 

Categorii Lifestyle