Personaje feminine negative pe care vei iubi să le urăști

personaje feminine negative

De cele mai multe ori, personajele negative au un impact mai mare asupra publicului și sunt mai ofertante din punct de vedere artistic decât cele pozitive. Iată câteva exemple de personaje negative feminine care au devenit în aceeași măsură iubite pe cât sunt de detestate și de detestabile.

Meryl Streep – Miranda Priestly din The Devil Wears Prada

personaje feminine negative

Miranda Priestly, interpretată magistral de Meryl Streep, este boss-ul unei reviste de modă care își îngrozește angajații prin atitudinea rece și dură și prin cerințele care frizează imposibilul, câteodată. O profesionistă desăvârșită, Miranda Priestley, din ecranizarea romanului omonim Diavolul se îmbracă de la Prada, este întruchiparea perfectă a superiorului intimidant și calculat, care nu menjează pe nimeni, dar care creează legende la locul de munca.

Jodie Comer – Villanelle din Killing Eve

killing eve

Jodie Comer a devenit celebră datorită personajului ei, Villanelle, o asasină cu chip de înger, care calcă pe cadavre la propriu.

Yvonne Strahovski – Serena Joy din The Handmaid’s Tale

yvonne strahovski

Yvonne Strahovski o intrepretează pe Serena Joy (ce ironie!), o femeie malefică ale cărei acțiuni îți dau fiori reci pe șira spinării și despre care nu-ți poți imagina că poate fi capabilă de asemenea orori precum cele prezentate în serial.

Lena Headey- Cersei Lannister din Game Of Thrones

cersei lannister

Femeie fatală și diabolică, coruptă și distrugătoare – în această categorie ocupă un loc onorant Cersei Lannister din Game of Thrones.

Rosamund Pike – Amy Dunne din Gone Girl

amy dunne

Rosamund Pike este întruchiparea perfectă a unei fete cu chip angelic, soție și mamă iubitoare, care capătă pe parcurs valențe nebănuite și care te face să traverserzi, ca privitor, un carusel de stări – de la candoare, milă, uimire, furie și resemnare.

Sharon Stone – Catherine Tramell din Basic Instinct

basic instinct

Personajul Catherine Tramell a făcut-o celebră pe Sharon Stone, care i-a dat viață scriitoarei psihopate și sexy în thriller-ul Basic Instinct. Chiar și la aproape 30 de ani de la lansarea filmului, încă te întrebi ce era în mintea personajului întruchipat de Sharon Stone.

Glenn Close – Alex Forrest din Fatal Attraction

glenn close

Interpretarea lui Glenn Cose din Atracție Fatală a fost suficientă pentru a-i determina pe mulți bărbați infideli să se gândească de două ori înainte să-și mai înșele partenerele. Alex Forrest este imaginea perfectă a amantei scăpate de sub control, care amenință nu numai integritatea unei familii, ci chiar viețile membrilor acesteia.

Categorii Lifestyle