”Periplul” vestimentar al Melaniei Trump în India

melania trump india

Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, l-a însoțit pe președintele SUA Donald Trump în prima sa vizită întreprinsă în India. Chiar dacă a fost o vizită scurtă, Melania Trump a reușit să impresioneze prin aparițiile sale elegante în prima sa incursiune oficială din India.

Prima doamnă este mereu apreciată pentru alegerile sale vestimentare la aprițiile oficiale și nu a dezamăgit nici de aceasta dată. }n India, Melania Trump a ales să poarte cu preponderență alb, haine din materiale vaproase, confortabile, dar elegante.

Pentru vizita întreprinsă al[turi de Donald Trump la mormântul lui Mahatma Gandhi, din Delhi, unde au depus un omagiu, Melania Trump a purtat o rochie albă cu imprimeu discret, colorat, cu modele de floare de lotus, creație Carolina Herrera. Rochia a fost accesorizată cu o curea roșie, iar broderia de lotus nu este o alegere întâmplătoare: această floare este simbolul național al Indiei, dar și floarea națională a Venezuelei, țara de origine a Carolinei Herrera. 

melania trump india

Rochia Carolina Herrera costă 1 241 de lire sterline

Pentru prima zi a vizitei, Melania Trump a purtat un compleu alb cu centură verde vintage, al cărui design trimite cu gândul la costumul tradițional indian. Costumul purtat de Melania Trump este o creație Atelier Caito pentru Herve Pierre. Creatorul ținutei a spus că s-a inspirat din tipare indiene din secolul 20, găsite la Paris.

melania trump india

melania trump india

Pentru ținuta de călătorie, cu care a plecat de la Casa Albă, Melania Trump a purtat o pereche de pantaloni în carouri, creație Rachel Roy, cu o maletă neagră, pardesiu negru și cu balerini albi, Roger Vivier.

melania trump india

Foto: Hepta