NYFW FW20: Tendințe de la Săptămâna Modei de la New York

NYFW FW20 ne-a adus în vedere puțin din cum va arăta toamna aceasta din punct de vedere vestimentar. Pene, roșu aprins sau rochii care ar face-o pe Crăiasa Zăpezii să meargă urgent la o sesiune de shopping, sunt doar câteva dintre tendințele prezentate la New York. 

 NYFW FW20 ne-a dat o perspectivă asupra sezonului rece de anul acesta. Dacă ți se pare cam departe să te gândești la toamnă-iarnă, când tu de abia aștepți vara, poți începe de pe acum să te orientezi spre noile tendințe, vremea te ajută! Și ai destul materiale cu care să te joci. După ce am văzut colecțiile, ne-am ales 5 tendințe favorite: 

Crăiasa Zăpezii

Carolina Herrera, Rodarte, Tory Burch, Khaite

Rochia albă este un item statement, pe care nu multe dintre noi au curajul să-l abordeze. Dar anul acesta, vei putea alege modelul potrivit stilului tău, pe care să-l porți într-un styling original, care te reprezintă. Ținuta noastră preferată este cea din colecția Khaite, marcată de detalii dramatice, precum decupajele, drapajele și decolteul în formă de inimă, ridicat imediat sub gât. Ai avea curaj să o porți cu o pereche de pantofi sau sandale roșii, cu ciorapi? Noi am început să luăm în cosiderare ideea..

Red Wine 

Longchamp, Rodarte, Carolina Herrera, Michael Kors

Și dacă tot e să vorbim despre detalii roșii, sângerii, cu toată că albastru a fost stabilită culoarea anului, o nuanță puternică de roșu s-a inflitrat în mai toate colecțiile. Trench-ul Longchamp este una dintre piesele noastre preferate, care ne-a amintit de garderoba Oliviei Wilde din Vinyl. 

Pene

Prabal Gurung, Oscar de la Renta, The Blonds

Delicatele pene rămân în tendițe și în sezoanele următoare. Adevărul este că nu multe detalii sau elemente pot concura cu efectul diafan pe care îl generează acestea, fie că sunt aplicate pe un top, fie că îmbogățesc fusta unei rochii, precum cea din colecția Oscar de la Renta. 

Ecosez 

Monse, Prabal Gurung, Anna Sui

Printul ecosez trece în registrul grunge-punk, după cum am văzut la NYFW FW20. Mai multe case au asociat unul dintre cele mai clasice imprimeuri cu un curent cultural underground, transformându-l într-unul edgy. Prabal Gurung a combinat două astfel de printuri, însă stylingul care ne inspiră cel mai mult este cel din colecția Monse, completat de o pereche de colanți plasă, cu aplicații din cristale. 

Puloverul Aspen

Longchamp, Oscar de la Renta, Prabal Gurung, Michael Kors

Nu putea lipsi tocmai confortul de pe podiumurile acestui an, așa că a fost o surpriză plăcută să vedem integrat în ținutele sofisticate tocmai puloverul alb din lână. Aspen este stilul care i-a inspirat pe designeri, care au combinat puloverul cu piese glam, precum fustele voluminoase. 

Foto: Hepta

Foto: Hepta