Naomi Campbell, apariție nud pe coperta unei reviste

naomi campbell nud

Naomi Campbell nu încetează să surprindă. Modelul în vârstă de 50 de ani a pozat nud pe coperta publicației i-D Magazine.

Legendarul model Naomi Campbell s-a lăsat fotografiată îmbrăcată sumar pe coperta revistei i-D Magazine, într- un pictorial senzual și rafinat, pe o plajă din apropierea locuinței ei din Kenya. Modelul britanic n-a purat decât bikini și accesorii excentrice, în stil tribal, de carnaval.

Mă simt mândră, măgulită și încântată să particip la o ședință foto alături de tineri creativi care au aceeași culoare a pielii ca a mea și că am ajuns să lucrez alături de ei după atâția ani în industria modei”, a spus Naomi Campbell în paginile revistei.

naomi campbell nud

”Rar mi se întâmplă acest lucru, aceasta e treia oară când colaborez cu un fotograf de culoare în toată cariera mea de model”, a adăugat Naomi Campbell, care a fost numită recent ambasador al turismului în Kenya, loc pe care îl frecventează de ani buni. Modelul este un client fidel al stațiunii Billionaire Resort, ce aparține fostului ei iubit, boss-ul de la Formula 1 Flavio Briatore. Billionaire Resort este situat în Malindi și este un complex de lux cu apartamente pe plajă, cu servicii de cinci stele – restaurante, spa și alte facilităti high-class.

billionaire resort kenya
Billionaire Resort, Kenya

Când veți vedea aceste imagini, sper să puteți observa cât de frumoasă este Kenya, cât de frumoasă este Africa. Cred că oamenii vor privi cu mintea deschisă fotografiile și vor începe să înțeleagă că frumusețea adevărată se află în Africa. Sunt atâtea locuri minunate nedescoperite, atâtea comori ascunse. Vin aici din 1994 și încă decopăr lucruri noi”, a adăugat Naomi.

Naomi Campbell, alături de autoritățile kenyene, încearcă să revitalizeze turismul din aceasta țară, după ce numărul de turiști a scăzut anul trecut, din cauza pandemiei, cu 72%.

Foto: Instagram, i-D Magazine, www.billionaireresort.com

Categorii Lifestyle