Muzica merge mai departe – Cele mai noi lansări, de ascultat în carantină

lansari muzica romania

Muzică, filme, teatru, sport, gătit… experimentăm tot ce se poate în intimitatea casei, deoarece aceste lucruri ne ajută să ne păstrăm o stare mentală echilibrată, pentru că pare că suntem puși la încercare în fiecare secundă în această perioadă de carantină nedorită, dar necesară. Muzica ne ajută să ne mai descrețim frunțile de la veștile proaste care se schimbă din oră în oră.

Iată cele mai noi lansări muzicale din România, de ascultat în așteptarea unor vremuri mai bune.

Florian Rus – “Sportul preferat”

Melodia este o metaforă a dragostei și a fost lansată pe YouTube cu un lyric video concept.

PAX (Paradise Auxiliary) feat. Roxen – ”Over And Over”

PAX (Paradise Auxiliary) și Roxen lansează clipul piesei “Over And Over”, o melodie deep-house club, cu un vizual special. Filmările au avut loc la Hong Kong, anul trecut, iar atmosfera dominată de nuanțe roșiatice și verzi, zarva de pe străzile pline de oameni, precum și look-ul colorat al lui Roxen creează un univers unic.

Voltaj – ”OM”

Voltaj lansează „OM”, o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, a iubirii și a acceptării.

”Când am compus piesa «OM» nu ne gândeam că vom trece printr-o perioadă atât de dificilă la momentul lansării. Acum, mai mult ca niciodată, mesajul ei este extrem de important: indiferent de statutul social, vârstă, culoare, politică sau altele, trebuie să fim solidari, să rămânem oameni. Sperăm să vă placă această piesă și să-i îmbrățisați mesajul”, spune Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

VUNK –  „Ajunge”

„Cântecul ăsta a fost scris acum un an ca un dublu dialog pe care îl ai și cu tine însuți, dar și cu persoana care te face să strigi “Ajunge”. Este un cântec care îndeamnă la curaj, la speranța pe care o aduce o alegere sau o schimbare. In contextul în care ne aflăm cu toții acum piesa asta capătă alte sensuri. Lumea se schimbă definitiv și viețile noastre la fel. Eu cred că în bine, pentru că acum e timpul sâ spunem “Ajunge” față de tot ce nu era bun în viețile noastre, tot ce nu era al nostru dar tineam cu dinții să nu pierdem, tot ce voiam să fim sau să deținem, dar nu aveam nevoie, de fapt”, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

BRUJA – “Ia loc”

BRUJA este una din aparițiile aparte de pe scena muzicii din România. Artista îmbină elementele dure din zona de trap și hip hop cu sensibilitatea specifică muzicii indie pentru vibe-ul unic al muzicii ei. A debutat în cadrul Urbanist Session, iar sesiunea live-ul artistei a devenit în scurt timp al doilea cel mai vizualizat clip de pe PorcTV, unde a strâns peste 1,4 milioane de vizualizări.

Gon Haziri, Andrew Dum & Eneli – Bittersweet

Andrew Dum, împreună cu Gon Haziri și Eneli tocmai ce au lansat cea mai recentă colaborare muzicală a lor prin piesa ”Bittersweet”.

Nosfe – ”Ronaldinho”

Unul dintre cei mai compleți artiști din zona urbană, NOSFE, a cunoscut succesul atât ca parte din Șatra, unde este poreclit Unchiul BENZ, cât și datorită unor hit-uri precum “Condimente” (feat. Ruby), “Dai” și “Filme cu noi” (Alina Eremia feat. Nosfe).

Categorii Lifestyle