Modelul și actrița Emily Ratajkowski își va lansa o carte de eseuri, intitulată ”My Body”

Emily Ratajkowski carte

Considerată una dintre cele femei din lume, modelul și actrița Emily Ratajkowski (29 de ani) vrea să-și extindă orizonturile și să devină și scriitoare. Astfel ca vedeta a bătut palma cu una dintre cele mai mari edituri americane, Metropolitan Books,    pentru a publica o carte intitulată ”MY BODY An Essay Collection by Emily Ratajkowski”.

În carte, Emily Ratajkowski va aborda subiecte sensibile precum felul în care femeile sunt privite în anumite circumstanțe ca o marfă, felul în care bărbații tratează femeile și de ce acestea fac concesii morale în acest aspect.

Anunțul apariției cărții a fost făcut de însăși autoare pe contul ei de Instagram, unde a scris că este încântată peste măsură și copleșită de această misiune – de a semna o carte de eseuri – MY BODY – An Essay Collection by Emily Ratajkowski. ”Este ireal să lucrez cu o editură care a mai publicat autori pe care îi admir nespus (Noam Chomsky! Edward Snowden!). Acum e timpul să trec la treabă!”, a menționat vedeta lângă o poză cu un manuscris.

Emily Ratajkowski a devenit cunoscută în urmă cu șapte ani, odată cu apariția în videoclipul piesei Blurred Lines, interpretată de Robin Thicke, T.I. și Pharrell Williams, care strâns aproape 700 de milioane de vizualizări pe YouTube. De atunci, parcursul modelului a fost unul ascendent și Emily a început să joace în filme și a devenit și antreprenor, odată cu lansarea propriei ei linii de costume de baie, Inamorata.

Emily Ratajkowski carte

Emily afișează în permanență o imagine sexy, dar militează în același timp pentru drepturile și libertățile femeilor și își apară sexualitatea, pe care pretinde că nu folosește ca pe o armă.

”Emily Ratajkowski s-a dovedit a fi brutal de onestă, cu o personalitate nuanțată și puternică. Nu sunt surprinsă că s-a apucat de scris”, a declarat editorul Metropolitan Book, Sara Bershtel. ”Admir cât este de vocală și că nu se sfiește să abordeze teme politice, că este curajoasă  și va avea un cuvânt de spus cu cartea ei”, adaugă editorul.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle