Modă vintage de acasă cu Helena Christensen

helena christensen

Modelul de origine daneză Helena Christensen (52 de ani) și-a organizat propriul fashion-show acasă, unde a făcut mai multe fotografii în piese vintage, pe care le vinde prin intermediul magazinului ei online, Staerk and Christensen.

Helena Christensen încă este activă în lumea modei și este solicitată să apară în campanii de fashion pentru cele mai mari braduri, precum Victoria’s Secret sau H&M. Supermodelul care s-a afirmat în anii ’90 își promovează și propria ei linie de haine vintage, căutate și selectate de ea însăși și vândute sub brandul Staerk and Christensen.

helena christensen haine vintage

helena christensen haine vintage

Helena Christensen a făcut o ședință foto ah-hoc la casa ei din Catskills, o zonă muntoasă din apropierea New York-ului și a prezentat mai multe piese al căror preț variază între 120 și 465 de dolari.

helena christensen haine vintage

helena christensen haine vintage

Helena Christensen a înființat brandul de haine prețioase vintage alături de artista și designerul Camilla Staerk. Cele două partenere sunt curatorii unei colecții de piese vintage de lux și de ”comori second-hand”, care constă din haine și articole pentru casă. Compania Staerk and Christensen are un studio în New York și intermediază activități de fashion, design interior, arhitectură, fotografie și film.

helena christensen haine vintage

Recent, Helena Christensen a delcarat într-un interviu că nu dă doi bani pe ce crede lumea despre felul în care se îmbracă. Aceasta a subliniat că originea ei daneză i-a impus un grad de încredere în sine ridicat și o abordare firească asupra propriului ei corp, ceea e a ajutat-o să ajungă în topul celor mai bune manechine din lume.

helena christensen haine vintage

”În Danemarca, suntem crescuți într-o abordare firească a propriului nostru corp. Suntem învățați să nu ne ferim sau să ne ascundem. Iar asta m-a ajutat în modelling”, a spus Helena Christensen.

Foto: Instagram