Meniu de Crăciun à la Randi

randi craciun

Randi își va petrece Sărbătorile în familie și va contribui activ la prepararea mesei de Crăciun. Artistul este pasionat de gătit, iar anul acesta, va fi responsabil de salata de boeuf și de cea de vinete, dar și de frământatul cozonacilor.

Randi își va petrece sărbătorile alături de părinți și de fratele său și se va ocupa de prepararea mesei de Crăciun. „Particip, desigur, și ajut la prepararea mai multor feluri, printre care salata de boeuf și cea de vinete. Dar specialitatea mea este frământatul cozonacilor. Acolo mi-am îmbunătățit tehnica an de an și e ceva de muncă! Nu recomand celor care nu au condiție fizică bună”, declară amuzat  artistul.

randi craciun

Un alt moment care face parte din tradiția casei este cel al colindelor și al primirii colindătorilor. „Nu știu cum va fi în acest an, dar noi ne-am pregătit mereu pentru oaspeți. Mai ales că veneau să ne colinde și foști elevi de liceu ai tatălui meu. De fiecare dată, după momentul cântatului, îi invitam înăuntru, la un pahar și o poveste”, adaugă Randi.

De câțiva ani, familia Ropcea a renunțat la bradul natural de Crăciun, care a fost înlocuit cu unul artificial, însă nu și la ceremonia împodobirii lui. „Până acum 5 ani încă mai foloseam din ornamentele de pe vremea copilăriei noastre, dar între timp au devenit atât de fragile, încât am rămas fără multe dintre globuri, iar stocul a fost refăcut cu unele mai moderne.”

Planurile de Revelion ale artistului Famous Production au rămas încă incerte, mai ales că această perioadă este una dificilă. Insă Randi spune că încă visează la vacanța anulată din 2020 și speră să plece cât mai curând în Bali. 

Categorii Lifestyle