Melania Trump vs Brigitte Macron la summit-ul G7: Cine s-a îmbrăcat mai bine?

brigitte macron melania trump

Cele două prime doamne sunt cunoscute pentru stilul lor impecabil, iar cele mai recente apariții de la summitul G 7 din Franța, alături de soții lor, n-au trecut neobservate.

Atât Brigitte Macron (66 de ani), cât și Melania Trump (49 de ani) au purtat ținute clasice, cu tăieturi curate, în combinații neutre sau în culori aprinse. Summitul G7 a avut loc la Biarritz, unde au luat parte marii lideri ai lumii – Președintele SUA Donald Trump, Primul ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, președintele francez Emmanuel Macron, dar și liderii Canadei, Germaniei, Japoniei și Italiei.

brigitte macron melania trump

brigitte macron melania trump

Melania Trump a ales într-una dintre zilele summit-ului o rochie bej Gucci (care costă în jur de 3800 de dolari), cu pliseuri, și o pereche de pantofi Christian Louboutin, iar Brigitte Macron a purtat o rochie structurală Louis Vuitton nude (care costă în jur de 3000 de dolari) și pantofi cu toc.

Prima doamnă a Franței a mai avut o apariție spectaculoasă – o rochie roșie cu umerii goi, semnată tot Louis Vuitton, care i-a pus în evidență și gambele tonifiate. Presa speculează faptul că Brigitte Macron și-a fi făcut recent intrevenții estetice la față, pentru a mai diminua din diferența vizibilă dintre ea și soțul ei, de care o despart 25 de ani.

Foto: Hepta