Maria Sharapova s-a logodit cu un apropiat de-al Prinților William și Harry

maria sharapova alexander gilkes

Fosta campioană de tenis Maria Sharapova a anunțat logodna cu milionarul Alexander Gilkes (40 de ani), un apropiat de-al Prinților William și Harry.

După o relație de doi ani, Maria Sharapova a anunțat că se va căsători cu milionarul britanic Alexander Gilkes, care a fost coleg la colegiul Eton din cu Prinții William și Harry. Fratele lui Alexander, Charlie, ar fi avut o relație cu Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

maria sharapova alexander gilkes

Logodnicul Mariei Sharapova a făcut anunțul logodnei cu fosta tenismenă pe contul său de Instagram, unde a scris: ”Iți mulțumesc că m-ai făcut un băiat foarte, foarte fericit. De-abia aștept să ne petrecem restul vieții împreună”.

La rândul ei, viitoarea mireasă a scris: ”Am spus Da încă din prima zi în care ne-am cunoscut. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa?”

Alături de anunț, cuplul a publicat și câteva instantanee în ipostaze romantice.

maria sharapova alexander gilkes

Alexander Gilkes face parte din anturajul regal și a fost unul dintre invitații de la nunta Prințesei Eugenie, din 2018, dar și la nunta Prințului William cu Kate Middleton, din 2011. Gilkes este co-fondatorul și președintele unei case de licitații – Paddle8.

Acesta a mai fost căsătorit timp de patru ani cu designerul de modă Mischa Nonoo, de care a divorțat în 2016. Mischa Nonoo este una dintre cele mai bune prietene ale Ducesei de Sussex, Meghan Markle.

Maria Sharapova a mai fost logodită cu jucătorul sloven de baschet Sacha Vujacic și cu tenismentul bulgar Grigor Dimitrov.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle