Love Is Fun but COMPLICATED: Intimitatea și viața de cuplu pe timp de pandemie

Love is Fun But Complicated! Raluca Anton si Diana Lupu astepta intrebarile voastre despre problemele din viata de cuplu si cum le facem fata.Whatsapp:0744.70.69.69

Publicată de A List Magazine pe Miercuri, 25 martie 2020

A-Listers! Ne reîntâlnim cu cei doi psihologi de la Love Is Fun but…COMPLICATED, Diana Lupu și Raluca Anton, în fiecare miercuri pe Facebook A List Magazine. Săptămâna aceasta, Diana și Raluca s-au lăsat inspirate de întrebările primite din partea publicului în ediția anterioară și au realizat că este mare nevoie în acest moment să vorbim despre ce se întâmplă cu intimitatea în viața unui cuplu în această perioadă și despre felul în care conflictele sunt gestionate.

Suntem încurajați să privim această perioadă drept una de dezvoltare personală, însă nimeni nu ne spune cum să facem asta. Nimeni nu ne spune cum se comunică eficient sau cum se rezolvă frustrările cauzate de lipsa intimității. Ei bine, cei doi psihologi vă propun o discuție despre cum să accesăm această dezvoltare personală și să o transformăm într-un proces de exercițiu cu partenerul nostru.

Diana Lupu & Raluca Anton

Urmăriți-ne până la final, deoarece Diana și Raluca recomandă două cărți care să vă ofere informații legate de viața de cuplu și în special să vă ofere chestionare și exerciții care să vă apropie și să vă sporească intimitatea.