Love Is Fun but COMPLICATED: despre pierdere și emoții

Love is Fun but Complicated cu Psiholog Dr. Raluca Anton și Diana Lupu – Despre pierderea sentimentului de normalitate și ce se intamplă cu emoțiile noastre în acestă perioadăWhatsApp:0744 70 69 69

Publicată de A List Magazine pe Miercuri, 29 aprilie 2020

A-Listers! În ultimele săptămâni, cei doi psihologi de la Love Is Fun but Complicated: Diana Lupu și Raluca Anton v-au așteptat în fiecare seară de miercuri de la 20:00 pe Facebook A List Magazine. alături de cupluri care și-au împărtășit experiențele din izolare și felul în care s-a schimbat dinamica lor de cuplu, completând un jurnal de pandemie alături de cei doi psihologi.

Ei bine, a venit timpul ca Diana și Raluca să se așeze confortabil pentru o discuție în doi, deoarece în ultima săptămână am primit mesaje cu întrebări legate de ce se întâmplă cu emoțiile noastre în perioada asta, de ce ne simțim lipsiți de energie sau faptul că dorim să ne ajutăm prietenii care trec printr-un episod depresiv. Toate aceste mesaje ne-au condus spre un subiect de discuție extrem de delicat: pierderea.

Raluca Anton & Diana Lupu

În această perioadă normalitatea noastră a trecut printr-o serie de pierderi, fie că este vorba despre rutina zilnică, socializare, libertate, predictibilitate sau dispariția unei persoane dragi, toate acestea se resimt la nivelul emoțiilor, gândurilor și al fizicului nostru. Astfel apare întrebarea: Ce este normal să simțim? sau De ce mă simt trist, apatic, lipsit de energie sau depresiv?

Ei bine, toate acestea sunt emoții care fac parte din procesul pierderii; un proces care ne schimbă și ne reamintește constant ceea ce am pierdut. Această dorință de a ne recăpăta viața pe care am avut-o înainte ne copleșește și aduce cu ea o serie de emoții negative cu care ne este dificil să trăim.

Așa cum v-au obișnuit și până acum, Diana și Raluca  dau glas acestui subiect delicat și incomod și vorbesc despre ce înseamnă această pierdere și despre cum să o integrăm în povestea noastră de viață.

Haide alături de noi în fiecare seară de miercuri  și spune Love Is Fun but…COMPLICATED.

Categorii Video