Love Is Fun but COMPLICATED cu Cristian Lupșa: ”Constant ne spunem o poveste despre cine suntem azi și cum am ajuns aici”

A-Listers! Noul sezon Love Is Fun but…COMPLICATED continuă cu o nouă discuție la ceas de seară pe Facebook A List Magazine în fiecare miercuri de la 20:00, alături de cei doi psihologi Diana Lupu și Raluca Anton. În această seară alături de noi se află Cristian Lupșa, fondatorul și redactorul publicației Decât o Revistă –  o echipă de jurnaliști care scrie despre oameni și despre poveștile intime și nespuse din viața lor pentru a îi ajuta pe alții să se simtă mai puțini singuri.

Atunci când scri despre poveștile oamenilor, când încerci să înțelegi cât mai bine identitatea acestora și contextul lor de viață, ai nevoie de o echipă dedicată, condusă de pasiune și curiozitate. Cum influențează stilul de leadership dinamica echipei  este subiectul pe care cei doi psihologi îl aduc în discuția cu redcatorul DoR.

” Echipele dintr-o redacție sunt locuri destul de sălbatice unde de obicei te duci să vezi dacă reziști. Eu mi-am dorit să fie un loc în care nu e așa. Suntem un grup auto-reflexiv, care a creeat o bază de încredere pe care putem construi artificial tensiune creativă.”

Unul dintre lucrurile cu care rămânem din întâlnirea cu Cristi Lupșa este ideea că o echipă are nevoie să se simtă în siguranță, iar acest lucru deschide o ușă pentru dorința de explorare, asumare de riscuri și curiozitate. De asemenea, Cristi ne-a vorbit și despre faptul că în viața noastră îndeplinim o serie de roluri, iar acestea au nevoie să fie integrate în povestea de viață. Fiecare dintre acestea ne aduc experiențe care pot fi de folos în cadrul profesional.

Raluca Anton, Cristi Lupșa și Diana Lupu