Love Is Fun but COMPLICATED cu Atena Boca: ”Nu am venit în viață să fim singuri”

A-Listers! V-a fost dor de serile de miercuri petrecute în mansarda redacției la Love Is Fun but…COMPLICATED alături de  Psiholog Diana Lupu și Dr. Psiholog Raluca Anton? Ei bine, așteptarea a luat sfârșit pentru că am dat startul unui nou sezon în care cei doi psihologi își propun să stea de vorbă cu oameni care au inițiativă, povești și experiențe care să inspire.

Așa că, dăm startul acestui nou sezon alături de Atena Boca, fondatoarea grupului și a comunității de Facebook ”LaPrimulBebe”, un grup care a devenit una dintre cele mai importate astfel de comunități din România. La prima vedere, la LaPrimulBebe este un grup de mame, însă dacă te uiți mai atent, acest grup a creeat un sat, o comunitate care se susțin reciproc care își dă voie să fie vulnerabilă și să arate ce are mai bun pe interior.

” În această comunitate am construit acel mediu în care oamenii se simt liberi și în siguranță să se sprijine unul pe altul fără să aștepte nimic în schimb. Asta cred că este o comunitate” – Atena Boca

Despre rolul și rostul comunității în viața unui om vorbim în această seară de miercuri pe Facebook A List Magazine la Love Is Fun but…COMPLICATED.

Raluca Anton, Atena Boca & Diana Lupu