Locul paradisiac în care și-a petrecut luna de miere Jennifer Lawrence

jennifer

După nunta care a avut loc în urma cu două săptămâni, actrița Jennifer Lawrence și proaspătul ei soț, dealerul de artă Cooke Maroney și-au luat zborul spre locul în care și-au petrecut luna de miere, în Indonezia.

Cuplul a ales resortul paradisiac Nihi Sumba din Indonezia –  o insulă cu facilități de lux, perfectă pentru amatorii de surfing.

Resortul constă din 33 de vile împrăștiate pe o suprafață de peste 200 de hectare, fiecare clădire fiind dotată cu piscină privată și cu vedere spectaculoasă către ocean. Mirii su stat în cea mai somptuoasă vilă de pe insulă, care îi aparține chiar proprietarului, antreprenorul Chris Burch. Reședința poartă denumirea de Mendaka și este disponibilă  numai pentru oaspeți celebri.

În timpul petrecut pe insulă, Jennifer Lawrence și soțul ei s-au bucurat de sesiuni de călărie și au vizitat și satul invecinat, susținut de fundația caritabilă Sumba.

Resortul a fost deschis în 2015 și a figurat pe primul loc pe lista celor mai bune destinații, clasament realizat de Travel+Leisure în 2017 și este considerat cel mai potrivit pentru cei care caută locuri pentru luna de miere.

Nihi Sumba beneficiază și de un spa, iar oaspeții pot face sesiuni de yoga, de surf, de pescuit, excursii cu barca, scufundări, caiac, jet ski sau paddle board.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au căsătorit recent în Rhode Island, lângă New York, și au avut o ceremonie de nuntă fastuoasă, la care au luat parte numeroase celebrități – Emma Stone, Nicole Richie, Cameron Diaz sau Sienna Miller.

Foto: Hepta, Nihi.com

Categorii Lifestyle