Linda Gray, Sue Ellen din ”Dallas”, în doliu după ce i-a murit fiul

Interpreta rolului Sue Ellen din serialul-cult ”Dallas”, Linda Gray (80 de ani), deplânge moartea fiului ei, Jeff Thrasher, care s-a stins la vârsta de 56 de ani din cauza leucemiei.

Jeff Thrasher era regizor și producător de televiziune și a stat în spatele mai multor show-uri și emisiuni de succes, precum Junior Chef Showdown, The Amazing Race Canada și Canada’s Smartest Person.

Actrița a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în care îi aduce un ultim omagiu fiului ei. ”O celebrare a vieții fiului meu, Jeff. Era cel mai bun, cald și amuzant om, le aducea celor din jur bucurie și era iubit de toată lumea”, a transmis Linda Gray.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Gray (@lindagray_)

Actrița a fost căsătorita cu tatăl lui Jeff, Ed Thrasher, între 1962 și 1983. Linda Gray mai are o fiică, Kehly Sloane (54 de ani), al cărei tată este Lance Soane.

LINDA GRAY PATRICK DUFFY LARRY HAGman

Linda Gray, alături de colegii ei din ”Dallas”, Larry Hagman și Patrick Duffy 

Linda Gray a devenit celebră datorită serialului ”Dallas”, în care a jucat rolul soției lui JR Ewing, Sue Ellen, între 1978 și 1989. Actrița a mai jucat și în serialul Models Inc, între 1994 și 1995 și în seriile care au continuat acțiunea din ”Dallas”.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle