Monica Cismaru ∙ November 17, 2023 ∙ 4 min read

Lumânările parfumate Scenta stau, cu siguranță, sub un spectru îndrăzneț, jucăuș și sexy. Așa e și lumânarea creată special pentru colaborarea A List Magazine – You Are On My ‘Sex List (orhidee neagră și lemn de lotus cu un vârf de ylang ylang, plus o bază de vanilie și ciocolată neagră), care poate deveni un cadou inspirat de Sărbători și nu numai. Ce mesaje ai vrea să transmiți prin intermediul cadourilor și care e mirosul tău preferat? Iată câteva detalii despre felul în care sunt create lumânările Scenta direct de la fondatoarea brandului, Maria Petrescu.

Lumânarea poate fi achiziționată de AICI

Maria, cum ați ales aroma care compune lumânarea creată împreună cu A List Magazine, You Are On My ‘Sex List? Ce te-a inspirat în alegere?

Alegerea aromei a fost ca și cum ai alege partenerul perfect pentru o întâlnire romantică. Am vrut ceva ce să te facă să spui “Wow, asta e ceva special!” Am colaborat cu A List Magazine și ne-am inspirat din ideea unei nopți neuitate, pline de mister și aventură. Am mizat pe un mix de orhidee neagră și lemn de lotus cu un vârf de ylang ylang, plus o bază de vanilie și ciocolată neagră – practic, am pus tot ce e mai bun într-o lumânare, ca la o salată de fructe a senzualității.

scenta

Numele e unul îndrăzneț, în nota binecunoscută Scenta, din colecția Naughty… Totuși, cum ați ajuns la You Are On My ‘Sex List?

You Are On My ‘Sex List? Ei bine, numele trebuia să fie la fel de îndrăzneț și plin de viață ca și noi, la Scenta. Asemenea celorlalte produse din colecție, cum ar fi “Love you with all my butt” sau “After sex”, numele este menit să fie jucăuș și provocator . Plus, e un starter de conversație fantastic!

Poate fi un cadou foarte inspirat, pentru anumite persoane, poate fi purtătorul unui mesaj pe care n-ai avea curaj să-l transmiți altfel…?

Această lumanare este un cadou ideal pentru a transmite un mesaj intim într-un mod amuzant și neconvențional. Este o modalitate de a sparge gheața sau de a adăuga o notă de umor și senzualitate unui moment special.

Mirosurile plăcute ambientale ne pot dicta o stare de bine. În ce reverie ne pot purta lumânările Scenta, în funcție de aromele lor? Cum invocăm anumite stări prin mirosuri ambientale?

Lumânările parfumate Scenta, cu aromele lor variate, pot crea atmosfere diferite, de la relaxare și calm, până la energie și pasiune. Fiecare aromă este concepută pentru a invoca anumite stări și sentimente, ajutând la crearea unui spațiu ambiental care reflectă starea de spirit dorită. Vrei să te simți în vacanță? Încearcă “Sex on the Beach”. Nevoie de un boost de încredere? “Mom, wife, boss ass bitch” e aici pentru tine.

Există un miros anume, greu de captat, pe care ați vrea sa-l emane lumânările parfumate?

Caut mereu acel “unicorn” al aromelor – ceva care să te facă să spui “Ah, asta e!”. Poate un mix între mirosul de ploaie și primul sărut?

Cum miroase speranța, în viziunea voastră? Dar procrastinarea?

Speranța miroase a primăvară, a nou început, cu note de citrice și flori proaspete. Procrastinarea? Probabil miroase a cafea neconsumată și cărți nedeschise, cu un strop de “o să fac asta mâine”, ce s-ar putea traduce într-un miros mai greu, posibil amestecat cu note de lemn și mosc, evocând confortul și familiaritatea care te fac să amâni lucrurile.

scenta

Ce noutati pregătește Scenta?

Ei bine, dacă aș spune acum, nu ar mai fi o surpriză, nu-i așa? Dar să știi că la Scenta pregătim mereu ceva nou și incitant. Fie că este vorba de noi arome sau colaborări neașteptate, noi suntem ca o cutie de bomboane – niciodată nu știi ce vei găsi înăuntru!

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…