A List Magazine ∙ May 20, 2022 ∙ 3 min read
Calendarul de evenimente din capitală a devenit cât se poate de ofertant în această perioadă, însă ce ne-a atras atenția cel mai mult este instalația Explorers of the Multiverse, prezentată de IQOS și studioul de artă multidisciplinară H3 în cadrul Romanian Design Week. Îți recomandăm să o descoperi, alături de prietenii tăi, până în 22 mai, la Combinatul Fondului Plastic din București.

Grăbește-te: doar weekendul acesta mai poți lua parte la călătoria de autocunoaștere propusă prin instalația multisenzorială Explorers of the Multiverse.

Aflat în interiorul instalației, creată din multiple oglinzi și efecte vizuale menite să surprindă toate simțurile, te vei regăsi atât prin oglindirea imaginii tale, cât și prin ochii celorlalți. Mesajul principal pe care Explorers of the Multiverse îl susține este nevoia de diversitate și incluziune în societate și celebrează diferențele dintre oameni.

Explorers of the Multiverse

Este o experiență deopotrivă individuală, cât și colectivă. Pe durata experienței audio-video, este proiectată sintagma WE=ME, care subliniază relația profundă dintre fiecare om și toți ceilalți pe care i-a întâlnit de-a lungul timpului, care și-au pus amprenta asupra definirii lor ca persoane. Ca vizitator, îți poți crea propriul tău univers sau poți participa ca simplu privitor la experiențele celorlalți prezenți în instalație.

În cazul în care simți nevoia să reflectezi puțin după vizitarea instalației, poți petrece timp în spațiul IQOS, amplasat în curtea Combinatului Fondului Plastic. Aici te poți bucura de experiențe inedite, pregătite special pentru membrii comunității IQOS. Totodată, în cadrul magazinului aflat în acest spațiu, utilizatorii IQOS pot beneficia de toate serviciile de care au nevoie pe durata festivalului și pot descoperi noul dispozitiv We Edition IQOS 3 DUO, în ediție limitată, disponibil în magazinele IQOS, precum și pe IQOS.ro.

Explorers of the Multiverse

Tema celei de-a zecea ediții a Romanian Design Week este #Forward, temă care se află și în ADN-ul brandului IQOS, partener pentru a treia oară consecutiv al festivalului. Viziunile comune care stau la baza parteneriatului sunt preocuparea pentru construirea unui viitor armonios al orașelor și societăților din România și susținerea comunităților creative.

Accesul la instalația Explorers of the Multiverse este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani și se face în baza unui bilet de acces la Romanian Design Week.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…