Adriana Moscu ∙ December 14, 2020 ∙ 5 min read

Am vorbit cu Valentin Ştefan, Head of Fixed and Household Vodafone România despre cum funcţionează Vodafone TV, un produs revoluţionar care îndeamnă clientul să preia controlul.

Cu ce se deosebește Vodafone TV de restul jucătorilor din piață?

Vodafone TV aduce utilizatorilor din România o experiență de televiziune și divertisment complet nouă: primul mediabox 4K ce îmbină capacități interactive, aplicațiile de streaming și cablul digital, cea mai bogată ofertă de conținut, flexibilitate și control cu ajutorul funcțiilor avansate și o adevărată experiență multi-ecran. Vodafone TV facilitează accesul utilizatorilor la conținutul preferat, prin integrarea grilei de canale TV digitale și Video on Demand, precum și a aplicațiilor de streaming într-o platformă unică, cu o interfață modernă și intuitivă, care permite o navigare simplă și prietenoasă. Astfel, clienții pot să urmărească emisiunile TV preferate și cea mai mare varietate de conținut în regim on demand, pe orice ecran – televizor, smartphone sau tabletă. Serviciul Vodafone TV oferă o conexiune perfectă între ecrane, ce asigură utilizatorilor flexibilitate și o adevărată experiență multi- ecran. Utilizatorii au posibilitatea, de exemplu, să înceapă vizionarea pe telefonul mobil sau tabletă și să continue pe ecranul televizorului, fără întreruperi. Conținutul disponibil pe un ecran este redat pe toate celelalte, instantaneu.
Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de flexibilitate și capacități interactive, cu ajutorul funcțiilor avansate disponibile. Prin intermediul funcției Catch-up/ Replay, utilizatorii au posibilitatea să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, care sunt disponibile timp de șapte zile după
difuzare, atât pe televizor, cât și pe smartphone și tabletă. De asemenea, pot controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcțiilor Pause/Restart și pot înregistra programele preferate pentru a le putea urmări ulterior de pe orice ecran. Funcția de Căutare permite găsirea rapidă și cu ușurință a conținutului, indiferent dacă este vorba despre conținut TV linear sau on demand, programe înregistrate sau în curs de difuzare.

Aplicația Vodafone TV poate rula simultan pe un număr de maximum cinci dispozitive, fie că discutăm de telefon, tabletă sau televizor.

Ce putem viziona, concret, cu ajutorul conținutului on demand?

O vastă colecție video, cu mii de ore de conținut de calitate, și întreg conținutul HBO GO într-o secțiune dedicată, care oferă acces la producţii HBO – seriale originale, filme, documentare, producţii locale, dar şi seriale, filme şi programe pentru copii ale altor furnizori de conţinut premium.

Cum a luat naștere Vodafone TV? Care a fost procesul din spatele creării acestui produs?

Urmărim atent obiceiurile de consum, atât în ceea ce privește televiziunea digitală tradițională, cât și serviciile adiacente, precum serviciile de streaming on-demand și, în general, consumul de conținut video prin intermediul dispozitivelor conectate. În plus, urmărim îndeaproape evoluțiile la nivelul industriei, care să ne ajute să oferim servicii inovatoare pentru clienții noștri.

Ce ne puteți spune despre interfața Vodafone TV?

Mediaboxul VTV este singurul receiver 4K de pe piața locală care permite interacțiuni între televiziunea mobilă și cea tradițională, combinând conținutul 4K cu programe TV de mare audiență din România, cu jucători de top în ceea ce privește conținut VoD pe acceași platformă. Oferă posibilitatea de conexiune perfectă între dispozitive și are o interfață revoluționară a mediaboxului, similară cu cea a aplicațiilor de conținut video premium. Toate acestea permit clienților să se bucure de conținutul preferat pe dispozitive mobile sau pe ecranul televizorului, în timp ce se află acasă sau în deplasare. Clientul va deține controlul conținutului vizionat, adaptat propriului stil de viață, el decide ce, când și unde vizionează.

Există o funcție de control parental integrată?

Serviciul Vodafone TV include o secțiune dedicată copiilor, Kids’ App, care oferă funcții de control parental, precum și o ofertă extinsă de conținut pentru copii, organizată pe canale sau personaje. Găsim aici cele mai cunoscute și îndrăgite programe pentru copii, conținut personalizat și adaptat vârstei. Setările de control parental din aplicație ajută clienții să gestioneze timpul petrecut de copii în fața televizorului prin stabilirea orei de culcare până la care copiii pot viziona programele preferate. În plus, clientul are posibilitatea de a bloca accesul pe un canal sau de a selecta pe canalele TV opțiunea de vizionare a conținutului în funcție de vârsta recomandată pentru respectivul progam TV. Mediaboxul este oferit clienților cu modul AP (acord parental) implicit.

Există o ofertă specială de abonare pentru clienții Vodafone?

Vodafone ONE reprezintă unificarea tuturor serviciilor de cea mai bună calitate oferite de Vodafone România: mobil, internet și servicii TV, precum
și promisiunea pe care o facem clienților noștri care aleg să aibă toate serviciile de la Vodafone că vor primi cea mai bună ofertă dacă optează și pentru servicii mobile, alături de cele fixe și viceversa. Prin urmare, abonații mobili care achiziționează pachetul dedicat de servicii fixe cu Vodafone TV beneficiază de o reducere de 120 de euro la contractul încheiat pe o perioadă de doi ani.

Care considerați că va fi viitorul televiziunii și cum vedeți locul Vodafone și Vodafone TV din această perspectivă?

Credem că în viitor vor continua  să se dezvolte multiple tipuri de conținut video, în timp ce modelele existente de livrare a conținutului către consumatori vor cotinua să evolueze. Cliențiii apreciază integrarea multitudinii de surse de conținut video pentru o experiență superioară – un „one-top-shop” –, iar Vodafone TV va ține pasul cu această evoluție, pentru a oferi cel mai relevant serviciu, atât prin selecția de conținut disponbil direct cât și prin integrarea de parteneri.

Foto: Vodafone România

Related Posts

Demi Moore, Regina Balului la Festivalul de Film de la Cannes

După aproape 30 de ani de absență, Demi Moore revine pe Croazetă mai strălucitoare ca oricând și e…

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…