A List Magazine ∙ November 28, 2023 ∙ 5 min read

Într-o lume care se schimbă continuu, Orange România și Samsung ne demonstrează cum tehnologia avansată poate fi un aliat în exprimarea liberă și creativă. Cu lansarea rețelei 5G+, o adevărată evoluție tehnologică, avem acum la dispoziție viteze de internet care depășesc orice imaginație și deschid porțile spre un viitor plin de posibilități.

Haideți să facem împreună un mic exercițiu rapid. Luați un pix și o hârtie și răspundeți la următoarele întrebări: „Aș vrea să-mi îndeplinesc un vis, dar amân. De ce oare?”. „Care este primul și cel mai simplu pas pe care îl pot face pentru a-mi realiza visul?”.

Răspunsul la ambele întrebări poate fi „Exprimă-te liber și creativ, posibilitățile sunt infinite”.

Prin rețeaua 5G+, viteza și performanța se îmbină pentru a susține planurile oricui îndrăznește să viseze, făcând tehnologia de top mai accesibilă și mai inspirațională ca oricând.

Imaginează-ți o lume unde fiecare vis devine realitate, unde fiecare idee prinde aripi prin puterea tehnologiei. Orange România, lider în inovație și tehnologie, împreună cu Samsung, au făcut acest lucru posibil. Cu lansarea rețelei naționale 5G+, Orange nu doar că redefinește experiența online, dar facilitează și accesul la cele mai noi și performante tehnologii. Vorbim despre o viteză de până la 1,5Gbps, un adevărat game-changer pentru creatorii de conținut, profesioniști și pasionați de tehnologie deopotrivă.

Dar ce înseamnă, mai exact, această revoluție tehnologică pentru oamenii obișnuiți, pentru visători, pentru artiști? Orange și Samsung au invitat doi creatori de conținut  să realizeze două scurtmetraje inovatoare, realizate cu Samsung Galaxy Z Fold5. Aici, tehnologia nu a fost doar un instrument, ci un partener care îmbrățișează și amplifică în zeci de feluri creativitatea.

A fost o provocare cool, imaginată și pusă în scenă prin ochii a două echipe, fiecare dintre ele formate din câte doi artiști self-made, care și-au construit succesul în social media prin talentul propriu, dublat de accesul la tehnologie. 

Prima echipă a fost formată din Christina One, artist vizual original, cu un trecut solid în fotografie și pictură, și Iuliana Popescu, o creatoare de clipuri video pe cât de talentată, pe atât de modestă. Ele au creat un videoclip care ilustrează cum tehnologia a deschis Christinei drumul spre succes.  

Poți urmări videoclipul creat de Christina One x Iuliana Cristina aici:

„E prima dată când e sintetizată călătoria mea artistică cu toate etapele ei, de la primele haşuri pe hârtie până la posibilitățile pe care tehnologia le oferă în prezent, iar provocarea de a pune în imagini această călătorie a creat un material plin de emoție, o metaforă a eului creativ”, a spus Christina pe pagina ei de Instagram. 

Sînziana Maria Iacob (cunoscută de fani și ca Sînziana Sooper) și Raul Jichici au format a doua echipă. Sînziana, influencer de top, cu un background în content-ul de beauty & lifestyle și fotografii conceptuale, și Raul, un fotograf cu experiență în fotojurnalism și travel, au reușit să creeze un videoclip care impresionează și povestește călătoria lor fascinantă ca artiști. 

„Să fii inspirat înseamnă să înțelegi faptul că ești un canal prin care energia creatoare curge dinspre cer înspre pământ, prin tine. Atunci se nasc ideile bune, atunci reușești să scrii cântecul, versul, citatul, poezia, atunci pictura prinde viață și emoționează, fotografia inspiră, iar filmele mișcă ceva în sufletele noastre. Dar ai grijă, căci ideile bune circulă prin Univers, scopul lor este să devină realitate. Nu le lasă prea mult să aștepte, căci ele pleacă la altă persoană mai motivată! Nu uita de ele, nu băga ideile într-un sertar plin de praf și întuneric. Scoate-le cât mai repede la lumină! Momentul perfect pentru a începe să lucrezi la viziunea ta este ACUM”, a declarat Sînziana pe contul său de Instagram. 

Urmărește versiunea completă a filmului realizat de Sînziana Sooper și Raul Jichici aici:  

Acest proiect nu a fost doar despre tehnologie, ci și despre cum aceasta poate fi un catalizator pentru creativitate și expresie artistică. Creatoarele de conținut și-au explorat libertatea de expresie la maximum, iar rezultatul a apărut firesc: proiecte care nu doar că demonstrează puterea tehnologiei, dar sunt și pline de emoție și originalitate. 

Urmărește hashtag-ul #reteaua1 și conturile de social media ale Orange pentru a fi la curent cu cele mai noi inovații și povești inspiratoare: Instagram Orange Romania și Youtube Orange Romania

Articol realizat cu sprijinul Orange și Samsung. (P)

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…