A List Magazine ∙ November 28, 2023 ∙ 5 min read

Într-o lume care se schimbă continuu, Orange România și Samsung ne demonstrează cum tehnologia avansată poate fi un aliat în exprimarea liberă și creativă. Cu lansarea rețelei 5G+, o adevărată evoluție tehnologică, avem acum la dispoziție viteze de internet care depășesc orice imaginație și deschid porțile spre un viitor plin de posibilități.

Haideți să facem împreună un mic exercițiu rapid. Luați un pix și o hârtie și răspundeți la următoarele întrebări: „Aș vrea să-mi îndeplinesc un vis, dar amân. De ce oare?”. „Care este primul și cel mai simplu pas pe care îl pot face pentru a-mi realiza visul?”.

Răspunsul la ambele întrebări poate fi „Exprimă-te liber și creativ, posibilitățile sunt infinite”.

Prin rețeaua 5G+, viteza și performanța se îmbină pentru a susține planurile oricui îndrăznește să viseze, făcând tehnologia de top mai accesibilă și mai inspirațională ca oricând.

Imaginează-ți o lume unde fiecare vis devine realitate, unde fiecare idee prinde aripi prin puterea tehnologiei. Orange România, lider în inovație și tehnologie, împreună cu Samsung, au făcut acest lucru posibil. Cu lansarea rețelei naționale 5G+, Orange nu doar că redefinește experiența online, dar facilitează și accesul la cele mai noi și performante tehnologii. Vorbim despre o viteză de până la 1,5Gbps, un adevărat game-changer pentru creatorii de conținut, profesioniști și pasionați de tehnologie deopotrivă.

Dar ce înseamnă, mai exact, această revoluție tehnologică pentru oamenii obișnuiți, pentru visători, pentru artiști? Orange și Samsung au invitat doi creatori de conținut  să realizeze două scurtmetraje inovatoare, realizate cu Samsung Galaxy Z Fold5. Aici, tehnologia nu a fost doar un instrument, ci un partener care îmbrățișează și amplifică în zeci de feluri creativitatea.

A fost o provocare cool, imaginată și pusă în scenă prin ochii a două echipe, fiecare dintre ele formate din câte doi artiști self-made, care și-au construit succesul în social media prin talentul propriu, dublat de accesul la tehnologie. 

Prima echipă a fost formată din Christina One, artist vizual original, cu un trecut solid în fotografie și pictură, și Iuliana Popescu, o creatoare de clipuri video pe cât de talentată, pe atât de modestă. Ele au creat un videoclip care ilustrează cum tehnologia a deschis Christinei drumul spre succes.  

Poți urmări videoclipul creat de Christina One x Iuliana Cristina aici:

„E prima dată când e sintetizată călătoria mea artistică cu toate etapele ei, de la primele haşuri pe hârtie până la posibilitățile pe care tehnologia le oferă în prezent, iar provocarea de a pune în imagini această călătorie a creat un material plin de emoție, o metaforă a eului creativ”, a spus Christina pe pagina ei de Instagram. 

Sînziana Maria Iacob (cunoscută de fani și ca Sînziana Sooper) și Raul Jichici au format a doua echipă. Sînziana, influencer de top, cu un background în content-ul de beauty & lifestyle și fotografii conceptuale, și Raul, un fotograf cu experiență în fotojurnalism și travel, au reușit să creeze un videoclip care impresionează și povestește călătoria lor fascinantă ca artiști. 

„Să fii inspirat înseamnă să înțelegi faptul că ești un canal prin care energia creatoare curge dinspre cer înspre pământ, prin tine. Atunci se nasc ideile bune, atunci reușești să scrii cântecul, versul, citatul, poezia, atunci pictura prinde viață și emoționează, fotografia inspiră, iar filmele mișcă ceva în sufletele noastre. Dar ai grijă, căci ideile bune circulă prin Univers, scopul lor este să devină realitate. Nu le lasă prea mult să aștepte, căci ele pleacă la altă persoană mai motivată! Nu uita de ele, nu băga ideile într-un sertar plin de praf și întuneric. Scoate-le cât mai repede la lumină! Momentul perfect pentru a începe să lucrezi la viziunea ta este ACUM”, a declarat Sînziana pe contul său de Instagram. 

Urmărește versiunea completă a filmului realizat de Sînziana Sooper și Raul Jichici aici:  

Acest proiect nu a fost doar despre tehnologie, ci și despre cum aceasta poate fi un catalizator pentru creativitate și expresie artistică. Creatoarele de conținut și-au explorat libertatea de expresie la maximum, iar rezultatul a apărut firesc: proiecte care nu doar că demonstrează puterea tehnologiei, dar sunt și pline de emoție și originalitate. 

Urmărește hashtag-ul #reteaua1 și conturile de social media ale Orange pentru a fi la curent cu cele mai noi inovații și povești inspiratoare: Instagram Orange Romania și Youtube Orange Romania

Articol realizat cu sprijinul Orange și Samsung. (P)

Related Posts

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…

Prințesa de Wales, Kate Middleton, primită cu urale la Wimbledon

Prințesa de Wales, Kate Middleton (42 de ani), și-a făcut apariția duminică la finala masculină de la Wimbledon,…

Horoscopul săptămânii 15-21 iulie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Brenda din Beverly Hills 90210 a murit 

Îndrăgita actriță Shannen Doherty a murit la vârsta de doar 53 de ani, după ce timp de 9…

Înghețată de struguri – răcoritoare și aromată. Rețetă recomandată de Adi Hădean

În aceste zile călduroase de vară ce poate fi mai bun decât servirea unei înghețate? Rețeta propusă de…

7 bestsellere internaționale care îți fac vara mai frumoasă

Destine imprevizibile, revelate progresiv și uimitor, vor transpune cititorii în universuri încărcate de tensiune și dorință, în timpuri…