Săptămâna aceasta a debutat cu o veste tristă pentru lumea modei internaționale. Virgil Abloh a fost răpus de o formă agresivă de cancer, angiosarcom cardiac, cu care fusese diagnosticat în 2019.

”Suntem devastaţi să anunţăm decesuldragului nostru Virgil Abloh, un extrem de devotat tată, soţ, fiu, frate şi prieten. Rămân soţia sa iubitoare Shannon Abloh, copiii Lowe Abloh şi  Grey Abloh, sora sa Edwina Abloh,părinţii săi Nee şi Eunice Abloh, şi numeroşi prieteni dragi şi colegi”, potrrivit unei postări pe contul său de Instagram, citată de CNN.

”Suntem toţi şocaţi cu de această teribilă veste, Virgil a fost nu doar un designer de geniu, un vizionar, a fost de asemenea un om cu un suflet frumos şi cu multă înţelepciune”, a afirmat Bernard Arnault, preşedintele LVMH, grupul care deţine  Louis Vuitton.

În 2012, Abloh a fondat brandul de streetwear de lux Off-White,În martie 2018, a fost numit director artistic pentru colecţiile masculine ale casei de modă Louis Vuitton.În 2019,  i-a dedicat colecţia sa masculină toamnă-iarnă 2019-2020 pentru Louis Vuitton lui Michael Jackson.

Related Posts