A List Magazine ∙ July 18, 2022 ∙ 3 min read

Emisiunea#GataDeBusiness, realizată de Raiffeisen Bank și moderată de către Andreea Esca, a ajuns deja la episodul cu numărul 5  ̶ , o ediție care ne aduce foarte aproape de viitor. Pentru că, de fapt, nu-i așa (?), viitorul este chiar aici!

De data aceasta, invitatul Andreei Esca este Dorin Boboc, un antreprenor de 30 de ani, în poate cea mai provocatoare industrie dintre cele care există pe piața națională și internațională  ̶ agricultura. Contrar acestei provocări pe care trebuie să o gestioneze zilnic, Dorin este un lider extrem de consecvent, nu întâmplător „seriozitate, responsabilitate și stabilitate” sunt, pentru el, cele trei atuuri pe care un partener de business trebuie să le aibă.

Însă, ceea ce este și mai interesant la modelul de management al lui Dorin Boboc, owner al grupui Boboc Grup  ̶  o afacere de familie, cu o frumoasă poveste de început în anii ’90  ̶  este tocmai contrastul dintre realitatea de a fi profund ancorat în prezent, dar mereu cu un ochi spre viitor. Un viitor care deja se manifestă în portofoliul pe care l-a dezvoltat: zona de agricultură de câmp, legumicultură, fotovoltaice și producția energetică, imobiliare.

Iar faptul că Dorin „draws a line in the sand” (așa cum spun foarte frumos americanii), se datorează în primul rând experienței pe care a acumulat-o până în ziua când s-a hotătrât să ducă mai departe moștenirea părinților săi: a studiat aeronautica la New York, unde a descoperit și Bursa, a activat pe piața de capital din București vreo 6 ani, după care s-a întors în județul Teleorman.

„Am învățat foarte multe lucruri de la fiecare loc de muncă pe care l-am avut, de la fiecare domeniu în care am activat, am crescut ca persoană, am învățat ce înseamnă să fii angajat, cum să te comporți corect față de angajator”, i-a spus Dorin Andreei Esca.

Pregătit pentru orice provocare se întrevede și interesat tot timpul de noutățile care apar, Dorin Boboc este cu un pas înainte mai ales în ceea ce privește aplicarea tehnologiei, și îi surâde un viitor în care sistemele de drone probabil vor ajunge să realizeze tratamentele plantelor, la modul aproape discret, aproape fiecare plantă cu plantă.

Unul dintre aspectele care îl ajută să jongleze atât de eficient cu noțiunile imprevizibile ale viitorului constă în parteneriatul de 30 de ani pe care îl are cu Raiffeisen Bank, instituția bancară ce i-a dat posibilitatea să acceseze diferite tipuri de finanțare potrivite nevoilor prezente, dar și viitoare, ale business-ului său. „Soluțiile financiare pot face diferența între o investiție de succes și una mai puțin reușită”, conchide Dorin; dar vă lăsăm să aflați mai multe direct de la el, în video-ul de mai sus.

Bonus #GataDeBusiness

Andreea Roșca, creator The Vast and The Curious, completează cu câteva insight-uri valoroase perspectiva despre viitor a lui Dorin, de la faptul că a privi în viitor este un exercițiu foarte util pentru fiecare antreprenor  ̶  „Ce se întâmplă dacă peste 10 ani toate culturile vor fi irigate pe bază de inteligență artificială?”  ̶, la oportunitatea de a acționa azi fiind pregătiți pentru ce urmează.

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness si alege creditul de investiții pentru achiziția de panouri fotovoltaice!

https://bank.raiffeisen.ro/ro/sustenabilitate/home.html

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…