A List Magazine ∙ July 18, 2022 ∙ 3 min read

Emisiunea#GataDeBusiness, realizată de Raiffeisen Bank și moderată de către Andreea Esca, a ajuns deja la episodul cu numărul 5  ̶ , o ediție care ne aduce foarte aproape de viitor. Pentru că, de fapt, nu-i așa (?), viitorul este chiar aici!

De data aceasta, invitatul Andreei Esca este Dorin Boboc, un antreprenor de 30 de ani, în poate cea mai provocatoare industrie dintre cele care există pe piața națională și internațională  ̶ agricultura. Contrar acestei provocări pe care trebuie să o gestioneze zilnic, Dorin este un lider extrem de consecvent, nu întâmplător „seriozitate, responsabilitate și stabilitate” sunt, pentru el, cele trei atuuri pe care un partener de business trebuie să le aibă.

Însă, ceea ce este și mai interesant la modelul de management al lui Dorin Boboc, owner al grupui Boboc Grup  ̶  o afacere de familie, cu o frumoasă poveste de început în anii ’90  ̶  este tocmai contrastul dintre realitatea de a fi profund ancorat în prezent, dar mereu cu un ochi spre viitor. Un viitor care deja se manifestă în portofoliul pe care l-a dezvoltat: zona de agricultură de câmp, legumicultură, fotovoltaice și producția energetică, imobiliare.

Iar faptul că Dorin „draws a line in the sand” (așa cum spun foarte frumos americanii), se datorează în primul rând experienței pe care a acumulat-o până în ziua când s-a hotătrât să ducă mai departe moștenirea părinților săi: a studiat aeronautica la New York, unde a descoperit și Bursa, a activat pe piața de capital din București vreo 6 ani, după care s-a întors în județul Teleorman.

„Am învățat foarte multe lucruri de la fiecare loc de muncă pe care l-am avut, de la fiecare domeniu în care am activat, am crescut ca persoană, am învățat ce înseamnă să fii angajat, cum să te comporți corect față de angajator”, i-a spus Dorin Andreei Esca.

Pregătit pentru orice provocare se întrevede și interesat tot timpul de noutățile care apar, Dorin Boboc este cu un pas înainte mai ales în ceea ce privește aplicarea tehnologiei, și îi surâde un viitor în care sistemele de drone probabil vor ajunge să realizeze tratamentele plantelor, la modul aproape discret, aproape fiecare plantă cu plantă.

Unul dintre aspectele care îl ajută să jongleze atât de eficient cu noțiunile imprevizibile ale viitorului constă în parteneriatul de 30 de ani pe care îl are cu Raiffeisen Bank, instituția bancară ce i-a dat posibilitatea să acceseze diferite tipuri de finanțare potrivite nevoilor prezente, dar și viitoare, ale business-ului său. „Soluțiile financiare pot face diferența între o investiție de succes și una mai puțin reușită”, conchide Dorin; dar vă lăsăm să aflați mai multe direct de la el, în video-ul de mai sus.

Bonus #GataDeBusiness

Andreea Roșca, creator The Vast and The Curious, completează cu câteva insight-uri valoroase perspectiva despre viitor a lui Dorin, de la faptul că a privi în viitor este un exercițiu foarte util pentru fiecare antreprenor  ̶  „Ce se întâmplă dacă peste 10 ani toate culturile vor fi irigate pe bază de inteligență artificială?”  ̶, la oportunitatea de a acționa azi fiind pregătiți pentru ce urmează.

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness si alege creditul de investiții pentru achiziția de panouri fotovoltaice!

https://bank.raiffeisen.ro/ro/sustenabilitate/home.html

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…