A List Magazine ∙ March 2, 2022 ∙ 4 min read

Andreea Marin, Iuliana Tudor, Virgil Ianțu și Adi Hădean sunt doar câteva dintre vedetele din România care au sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina.

Andreea Marin este alături de UNICEF Romania și s-a angajat în a-i ajuta pe refugiații din Ucraina. Iată câteva imagini cu Andreea Marin alături de refugiați.
Vedeta TV a mers în Vama Siret pentru a sări în ajutorul refugiaților ucraineni. Impresionată de scenele dureroase pe care le-a văzut, Andreea a publicat pe Facebook o serie de fotografii, în care apare alături de refugiații din Ucraina.

Maia Morgenstern a anunțat pe Facebook că vrea să îi ajute pe refugiații din Ucraina. Actrița și-a pus la dispoziție apartamentul pentru „oamnii aflați în suferință și nevoi”. Aceasta a mai specificat că își va pune apartamentul la dispoziție prin intermediul unor organizații oficiale.

„M-am tot gândit. M-am hotărât.Mi-am pus la dispoziție apartamentul. Pentru oameni aflați în suferință și în nevoi. O voi face într-un cadru organizat, prin intermediul unor organizații oficiale. Pentru a fi de folos, pentru ca bunele mele intenții să nu fie batjocorite, pentru a nu fi trasă pe sfoară, cum s-a mai întâmplat. Da, sunt perfect conștientă că există riscul ca unii și alții sa profite de buna credință a oamenilor de bună credință. Da, sunt perfect conștientă ca există riscul ca suferința semenilor noștri să fie folosită în scopuri nu tocmai cinstite. Da, știu, înțeleg. Îmi asum. Voi încerca să previn orice fraudă și orice manipulare. De orice fel. Și, cu toate acestea, susțin neîncetat: Omenia trebuie să primeze. Bunătatea”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Iuliana Tudor este alături de Crucea Roșie, în Campania: Umanitatea nu are granițe! Primul convoi umanitar al Crucii Rosii Române format din 6 camioane la care se va mai alatura inca unul in Vama Siret a plecat azi dimineață cu 170 de tone de ajutoare către Cernăuti! Campania continuă, iar noi toți putem dona!

Virgil Ianțu încearcă pe cât pot să ajute refugiaţii din Ucraina. Prezentatorul tv s-a oferit să dea o mână de ajutor oamenilor care au fugit din calea războiului.  Astfel, Virgil Ianţu şi soţia sa au primit în casă o familie de refugiaţi din Ucraina.

“Cei care aveți posibilitatea de a ajuta, vă rog, nu vă gânditi de doua ori. Prin ce trec acest acești oameni este îngrozitor și totuși, ei rămân extrem de curajoși și demni. Au nevoie de orice le puteți oferi, dar și de căldură și respect.

Noi gäzduim o mama cu doua fetițe care au ajuns aseară din Ukraina după un drum forte greu. Ea e avocat, au planuri mari și un drum lung în fata, iar când am întrebat-o daca îi e teama, mi-a spus: “there is only one way for us now”, a scris Ianţu pe pagina lui de socializare alături de o fotografie cu familia.

Adrian Hădean și-a luat echipa și de mâine îi așteaptă pe refugiați la Rădăuți și Botoșani. El va dona mâncare caldă refugiaților ucraineni care sosesc în România!

Mulțumim din suflet pentru donații și sprijin. Suntem pe graniță, la Sighetu Marmației, dar am început operațiunile și în București. Mâine suntem așteptați la Rădăuți și Botoșani. Vă țin la curent. Mare ❤️ pentru toți cei implicați în treaba asta. Donatii la https://activsocial.adihadean.ro. #SolidarSocial împreună cu World Central Kitchen gătesc pentru refugiații ucraineni la frontiera României cu Ucraina.- a scris Hădean pe contul său de Facebook.

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…