A List Magazine ∙ February 26, 2022 ∙ 3 min read

Numeroase personalităţi din lumea întreagă condamnă războiul din Ucraina şi pe Vladimir Putin. Iată ce mesaje au transmis pe rețetele sociale, zilele acestea!

Cher, Javier Bardem, Miley Cyrus, Michael Douglas s-au numărat printre vedetele care şi-au exprimat şocul şi întristarea cu privire la vestea că Rusia a invadat Ucraina.

Javier Bardem s-a alăturat unui protest care a avut loc la Madrid, împotriva invaziei care a avut loc în Ucraina. Actorul de origine spaniolă și-a motivat participarea în semn de susţinere faţă de poporul ucrainean. „Mă aflu aici pentru a condamna acţiunilor războinice ale Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei”, a declarat actorul pentru Reuters.

Michael Douglas a distribuit pe pagina lui de Instagram mesajul celor de la Naţiunile Unite – “Copiii din Ucraina au nevoie de pace, în mod disperat, acum”.

Cântăreaţa Cher l-a atacat și ea direct pe preşedintele rus. „Putin este un despot, un erou al lui Trump şi dacă are posibilitatea, el va devora statele suverane până va resuscita URSS”, afirmă artista în vârstă de 74 de ani pe Twitter. „Europa se va trezi mică şi fără protecţie. „ , a mai scris aceasta.

Cyrus a vorbit fanilor ei, pe social media, despre cum a filmat ea videoclipul Nothing Breaks Like a Heart în Kiev şi comunitatea locală a întâmpinat-o cu braţele deschisă.

Cea mai frumoasă femeie din Ucraina în 2021, desemnată Miss Ucraina Universe, a reacționat vehement pe rețelele sociale după asaltul Armatei ruse asupra țării sale. Hanna Nepliakh a făcut apel la reinstaurarea păcii. „Azi m-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor. N-aș fi crezut niciodată că trăind într-o societate civilizată, în care toată lumea strigă despre diplomație, aș scrie celor dragi mesajul ’războiul a început’. Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. Ucrainenii nu vor război! Ne dorim un cer pașnic, integritatea și independența teritoriului nostru”, a scris Hanna Nepliakh pe contul său de Instagram.

”Acum că tancurile, soldaţii şi maşinile de război sunt la porţile Ucrainei… ce ne aşteaptă?”, se întreaba cântăreaţa scoţiană Annie Lennox. 

Actrița Oana Pellea a publicat și ea câteva mesaje pe Facebook despre atacul Rusiei asupra Ucrainei. ”Nimeni nu are dreptul să pună siguranța planetei în pericol. Războiul aduce moarte! Pacea susține viața. Într-un război nu există învingători. Toată lumea pierde. ” , a scris actrița pe contul său de Facebook.

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…