Alina Aliman ∙ April 22, 2021 ∙ 5 min read

Universul Cosmic aduce în România noul Hendrick’s Lunar Gin în ediție limitată. Fă cunoștință cu noul Hendrick’s Lunar Gin –  perfect pentru serile pline de mister și contemplare. Tocmai a sosit în România, iar una dintre sticlele în ediție limitată poate fi a ta! Conceput sub lumina lunii, noul Hendrick’s Lunar Gin în ediție limitată te invită la contemplare, curiozitate și discuții care se întind până târziu în noapte.

Probabil că nu m-am amuzat niciodată atât de bine la lansarea unui produs care să conțină… gin. Un castravete lansat pe lună într-o mini-navă spațială? Niște rețete de cocktail care au implicat nu doar gin și apă tonică ci și un ochean prin care să văd luna plină, cu poezii despre lună și niște povești absolut adorabile de la una dintre cele mai cunsocute Master Distiller de pe planetă, Lesley Gracie, direct din al său Cabinet al Curiozităților – toate au făcut ca lansarea să semene mai mult cu o seară petrecută alături de magicieni, sub clară de lună, înconjurați de miile de plante de tot felul care cresc în sera Hendrick’s Gin Palace.

Povestea unui gin cosmic și delectabil, absolut incontestabil

„Aroma este un lucru care îți trezește amintiri. Miroși ceva și te gândești la un moment anume din viața ta, unul care ți-a stârnit emoții, te gândești la niște oameni pe care i-ai cunoscut și cu care ai petrecut clipe minunate. Și cu asta am început atunci când ne-am decis să lansăm ediția limitaă de gin, Hendrick’s Lunar Gin”, spunea Lesley Gracie. Așadar, în sera sa imensă (acel Palace of Curiosities), inspirată de o seară calmă, petrecută sub lumina lunii, Leslie a combinat tonurile de citrice ale plantelor din zona mediteraneeană și aroma grea și verde a plantelor de la tropice cu câteva accente spicy, pentru o băutură cu care te întâlnești… once in a blue moon. „În puterea și căldura nopții, plantele au o aromă mai puternică, florile își dezvăluie o altfel de personalitate. Fiecare dintre ele miros diferit, în funcție de momentul din zi”, spune Master Distiller-ul Lesley Gracie, fost chimist, care a pus pe picioare o adevărată seră în Girvan, Scoția, cu o temperatură și o climă similară celei din pădurile tropicale din Venezuela, cu flori și plante rare, dar și o seră în care cresc plante din zona mediteraneeană. „Dacă ar fi să descriu acest gin ca pe o stare, l-aș vedea ca acel calm și relaxare care te cuprind atunci când stai liniștit, sub stele și lună, într-o seară calmă.”

Evident, toate ingredientele au fost mixate în așa fel încât ginul să poată fi băut seara, sub lumina lunii. „Nu, nu cred că fazele lunii vor influența, ca un horoscop, modul în care vei simți aroma ginului. Însă, ca la orice băutură, trebuie să o consumi în mod responsabil”, zâmbește Leslie răspunzând unei întrebări din public. „Soarele îți poate simți și săruta corpul, însă luna este cea care îți vede de fapt sufletul, ei i te vei confesa. A inspirat regi și a dat naștere unor legende. De ce să aspiri la stele, când poți avea luna?!”, răspund, în cor, ambasadorii brandului. Prin urmare, sticla Hendricks Lunar Gin evocă acest cer plin de stele și cu o lună strălucitoare.

Lesley Gracie și „Cabinetul de curiozități” al lui Lesley Gracie, Master Distiller Hendrick’s

Incontestabil de delectabil! Frapant de intrigant!

Conceput sub lumina lunii, noul Hendrick’s Lunar Gin preferă misterul nopților în care totul este posibil.  Permite-i să te cucerească prin combinația intrigantă de parfumuri abundent florale și gustul delicat și catifelat de citrice proaspete. Incontestabil de delectabil! Frapant de intrigant! Savurează toate cocktailurile inspirate de noul Hendrick’s Lunar Gin. Ți-am pregătit trei opțiuni care să te intrige și cucerească.

Așa cum nu poți ține luna pe loc, nici Hendrick’s Lunar Gin nu va fi aici pentru totdeauna. Bucură-te de ginul în ediție limitată și adaugă-l în colecția ta.

Ca oricare alt gin al casei, Hendrick’s Gin este o băutură premium, distilată în Scoția, în serii a câte 550 de litri fiecare, infuzate cu petale de trandafiri și castravete, alături de un mix de 11 plante. Pentru idei de cocktailuri (cu sau fără castravetele de pe lună), vizitați Hendrick’s website (https://www.hendricksgin.com/lunar/)

Hendrick’s Lunar Gin va fi disponibil în România din luna aprilie 2021 –  (https://www.iconicdrinks.shop/hendrickslunar.html) .

Hendrick’s Lunar Gin este o ediție limitată, disponibilă pe piața din România din Aprilie 2021. William Grant & Sons Holding Ltd. este o distilerie independentă fondată în 1887. Astăzi, compania este condusă de a cincea generație a familiei sale și distilează unele dintre cele mai importante mărci din lumea whisky-ului, incluzând Glenfiddich, Hendrick’s Gin, The Balvenie, Grant’s precum și alte mărci emblematice: Sailor Jerry, Milagro®Tequila și, cel mai recent, Tullamore DEW Irish Whisky.

Alexandrion Group este cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România, un mix de istorie, tradiţie, experienţă şi pasiune, care datează din 1789. Grupul are o reţea de distribuţie globală, care acoperă peste 50 de ţări, deţine unele dintre cele mai mari facilităţi de producţie din Sud-Estul Europei, Distileriile Alexandrion, precum și crame unde sunt produse vinurile The Iconic Estate. Împreună, Distileriile Alexandrion şi The Iconic Estate reprezintă o istorie de peste 200 de ani în industria locală de băuturi spirtoase şi vinuri din România, creând branduri puternice, memorabile, apreciate la nivel naţional, cât şi internaţional.

În 2006, grupul a inceput un parteneriat cu cu Fratelli Branca, apoi în următorul an a colaborat cu QSI, producător de whisky scoțian iar în 2011 a început o colaborare cu William Grant & Sons.

#HendricksLunar
#IntroducingHendricksLunar
#HendricksLunarGin

(P)

 

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…