Monica Cismaru ∙ February 22, 2024 ∙ 3 min read

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh rus. Între Tom Cruise și Elsina Khayrova era o diferență de vârstă de 25 de ani, iar relația lor s-ar fi înfiripat în luna decembrie a anului trecut, când cei doi s-au cunoscut la o petrecere din selectul cartier Mayfair, Londra.

Presa britanica scrie că Tom Cruise a renunțat la Elsina la doar câteva zile după ce i-ar fi cunoscut copiii, dar că fostul cuplu ar fi rămas în relații de prietenie, mai ales că locuiesc în aceeași clădire de lux din Londra.

Tom Cruise, care are o avere de 500 de milioane, n-a făcut economie de gesturi romantice față de Elsina și ar fi închiriat un întreg etaj al restaurantului-club de lux Novikov din Mayfair pentru o cină romantică, pentru care actorul ar fi cheltuit 500 de lire sterline pe homar și pe sushi.

Elsina Khayrova, în vârstă de 36 de ani, are un fiu și o fiică din mariajul ei anterior cu oligarhul rus și dealerul de diamante Dimitri Tsvetkov. 

Aceasta provine dintr-o familie potentă financiar, tatăl ei fiind un politician apropiat de-al lui Putin, cu o avere estimată la 5 miliarde de lire sterline.

Tom Cruise și fosta lui iubită s-au afișat împreună la o cină de gală caritabilă pentru London’s Air Ambulance, de la hotelul de cinci stele Raffles, unde Prințul William a fost invitat de onoare. Cei doi au sosit separat la eveniment, dar sursele citate de presa britanică menționează că Tom și Elsina își petreceau timpul împreună adesea în aparatmentul ei luxos din Knightsbridge.

”Au o relație apropiată, dar au grijă să nu fie fotografiați împreună, deoarece vor să păstreze discreția asupra lor. Tom își petrecea nopțile la apartamentul Elsinei, un loc magnific. Le facea plăcere să-și petreacă timpul împreună și, în ciuda averilor lor fabuloase, făceau lucruri normale pentru doi îndrăgostiți”. Sursele adaugă că Tom și Elsina obișnuiau să iasă la cină în Londra, la restaurante exclusiviste, și se plimbau prin Hyde Park, dar deghizați, să nu-i recunoască lumea”.

Elsina s-a luptat timp de trei ani să divorțeze de fostul ei soț, Dimitri, care a rămas fără 150 de milioane de lire sterline la partaj. Cuplul a fost căsătorit timp de 11 ani, iar Dimitri a povestit cum a cheltuit de-a lungul timpului 10 milioane de lire sterline pe haine și încă două milioane de lire sterline pe poșete și alte accesorii pentru soția lui.

tom cruise

”Indiferent de persoana cu care este, Tom Cruise sau oricine altcineva, trebui să fie conștientă că ei îi plac lucrurile scumpe și are gusturi fine. Tom ar trebui să fie cu ochii în patru și cu portofelul plin. Dar sunt fericit pentru ea, îi doresc tot binele din lume”.

Tom Cruise are o avere de aproximativ 600 de milioane de dolari și a mai fost căsătorit cu actrițele Mimi Rogers, cu Nicole Kidman și cu Katie Holmes.

Foto: Hepta

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…